«Προβάδισμα στον Παναθηναϊκό»

Προβάδισμα στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της 1ης θέσης των πλέι οφ έδωσε ο Σάββας Παντελίδης. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού μίλησε στο NOVA ΣΠΟΡ FM για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ που ξεκίνησαν την Τετάρτη, ενώ αναφέρθηκε και στην δουλειά του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό.
Πηγή: novasports.gr
«Προβάδισμα στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη

Για τα χθεσινά παιχνίδια των πλέι οφ: «Νομίζω πως η πρώτη αγωνιστική την περίμενα κάπως αναγνωριστική. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες και σίγουρα κανείς δεν ήθελε να χάσει. Μεγάλο ρόλο έχει παίξει το ματς του Κυπέλλου. Στην ψυχολογία του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Ο Ατρόμητος δεν είχε ρυθμό στο πρώτο μέρος και ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά στη συνέχεια οι Περιστεριώτες βρήκαν ρυθμό. Απ' την άλλη, το γκολ του Αστέρα ήταν μαχαιριά για τον ΠΑΟΚ μετά την απώλεια του Κυπέλλου. Παρόλ' αυτά και λόγω της ποιότητας των Θεσσαλονικέων, κατάφερε να ισοφαρίσει».

Για το φαβορί των πλέι οφ: «Θα έλεγα πως δίνω ένα μικρό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί το τριφύλλι έρχεται με πολύ μεγάλη δύναμη, με ψυχολογία, πανηγυρίζουν όλοι μαζί και είναι σημαντικό. Βλέπω να δυσκολεύεται ο ΠΑΟΚ, του έκανε πολύ μεγάλο κακό το Κύπελλο. Όλοι είχαν στηρίξει εκεί τα πάντα και τώρα θα πρέπει να ξεπεράσει άμεσα το σοκ, αλλά είναι δύσκολο. Πιο πίσω λίγο βλέπω τον Αστέρα. Ο Ατρόμητος θα είναι κοντά, το θέμα είναι αν θα μπορέσει να αντικαταστήσει τυχόν προβλήματα που του προκύψουν κι αν θα μπορέσει να βρει ρυθμό, μετά τη μίνι διακοπή».

Για τη δουλειά του Γιάννη Αναστασίου: «Δεν περίμενα τόσο πολύ πως θα είναι πλέον σε αυτό το επίπεδο ο Παναθηναϊκός. Απ' τον Νοέμβρη-Δεκέμβρη έβλεπες πως κάθε μέρα βελτιώνεται και παίζει όλο και καλύτερα η ομάδα. Είναι πολύ φορμαρισμένη και φαίνεται, σίγουρα είναι η έκπληξη του πρωταθλήματός μας».

Διαβάστε ακόμη...