Απορίες και ανησυχία για τα εισιτήρια της ΕΠΟ

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει μεγάλη ανησυχία αλλά και απορίες σχετικά με τον τρόπο διάθεσης ενός μεγάλου αριθμού εισιτηρίων, που βρίσκεται στα χέρια της ΕΠΟ, με τους «πράσινους» να επισημαίνουν τον κίνδυνο προβοκάτσιας.
Πηγή: onsports.gr
Απορίες και ανησυχία για τα εισιτήρια της ΕΠΟ

Την ώρα που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αλλά και του ΠΑΟΚ, δίνουν «μάχη» για την εξασφάλιση ακόμη κι ενός έξτρα εισιτηρίου για τον τελικό, στα χέρια της ΕΠΟ βρίσκονται περίπου 5.000 «κομμάτια». Αυτά, ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά που θα καταλήξουν κι αν υπάρχει ή όχι κίνδυνος προβοκάτσιας. Έτσι, στο «τριφύλλι» είναι λογικό να ανησυχούν ιδιαίτερα για το πώς θα διατεθούν αλλά κυρίως για το πού θα καταλήξουν αυτά τα εισιτήρια, κάτι που ακόμα δεν έχει διευκρινίσει η ΕΠΟ.

Από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού έχουν κάνει και θα συνεχίσουν να κάνουν -μέχρι την έναρξη του αγώνα-τα πάντα για να περιφρουρήσουν την συμπεριφορά των οπαδών τους, όπως λένε χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ. Στο πλαίσιο άλλωστε αυτών των δράσεων, θα γίνει τις προσεχείς ημέρες η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με εκπροσώπους της Θύρας 13. Συνεπώς, από τον Παναθηναϊκό Περιμένουν να πράξει το ίδιο και η ομοσπονδία, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό... απρόοπτο στην διεξαγωγή του τελικού.

Διαβάστε ακόμη...