Η ανοικτή προπόνηση του Παναθηναϊκού (vds)

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, όπως είχαμε γράψει, μπήκε την Τρίτη σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης και θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τον τελικό. Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση των πράσινων.
Πηγή: spοrt24.gr
Η ανοικτή προπόνηση του Παναθηναϊκού (vds)

Μειώθηκαν τα προβλήματα του Γιάννη Αναστασίου εν όψει του τελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε την Τρίτη τον Βίκτωρα Κλωναρίδη ν' ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και ουσιαστικά τέθηκε στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού για την αναμέτρηση με τον "Δικέφαλο".

Κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Μεντί Αμπέντ συγκρούστηκε με έναν συμπαίκτη του και για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε να μην συνεχίσει το πρόγραμμα ο Αλγερινός μέσος, ωστόσο δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την κατάσταση του.

{dailymotion}x1qkcu7{/dailymotion}

Κανονικά στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού έχει τεθεί και ο Θανάσης Ντίνας ο οποίος ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα των πράσινων τις τελευταίες μέρες. Οι μόνοι που δεν υπολογίζονται είναι οι Μπαϊράμι και Σταματάκης που είναι τραυματίες.

{dailymotion}x1qkgig{/dailymotion}

Παρουσία Αλαφούζου

Το παρόν στο Κορωπί έδωσε και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο των πράσινων και τα είπε με τεχνικό επιτελείο και παίκτες.

{dailymotion}x1qkl8k{/dailymotion}

Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού αναμένεται να μεταβεί και την Παρασκευή στο αθλητικό κέντρο ή στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσουν οι πράσινοι και είναι δίπλα τους τις ώρες πριν τον τελικό του Σαββάτου.

{dailymotion}x1qkd4a{/dailymotion}

{dailymotion}x1qkgsy{/dailymotion}

{dailymotion}x1qkldn{/dailymotion}

{dailymotion}x1qkprq{/dailymotion}

Διαβάστε ακόμη...