Ανακοίνωσε φιλικά ο Ολυμπιακός

Φιλικά παιχνίδια με Πανιώνιο και Λεβαδειακό προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να παραμείνουν σε καλή κατάσταση, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Πηγή: arenafm.gr
Ανακοίνωσε φιλικά ο Ολυμπιακός

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες αφού επιστρέψουν από τις διακοπές των ημερών του Πάσχα, θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή 25/4 και ώρα 13:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Πανιώνιο, ενώ στις 29/4 (Τρίτη), θα αγωνιστούν κόντρα στο Λεβαδειακό ξανά στο Φάληρο.

Και τα δύο παιχνίδια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δύο φιλικά θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να παραμείνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μετά το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων για την εφετινή σεζόν.

Το πρώτο φιλικό θα είναι με αντίπαλο τον Πανιώνιο, την επόμενη Παρασκευή, 25/04/2014 και ώρα 13:00, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών αι δεν θα είναι ανοικτό ούτε για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Το δεύτερο φιλικό θα είναι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Θα γίνει στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", την Τρίτη 29/04/2014 και ώρα 16:00. Θα είναι επίσης κεκλεισμένων των θυρών και δεν θα είναι ανοικτό ούτε για τους εκπροσώπους του Τύπου. Και τα δύο φιλικά έχουν προπονητικό χαρακτήρα και θα βοηθήσουν στο να διατηρηθεί η ομάδα σε καλή αγωνιστική κατάσταση το προσεχές διάστημα».

Διαβάστε ακόμη...