Ο Μασάδο, ο Τσόρι και οι… δειλοί

Δηλώσεις δεν έκαναν, αλλά το facebook είναι ένα μέσο για να εκφράσεις τις απόψεις σου. Εκεί λοιπόν, οι Μασάδο και Τσόρι Ντομίνγκεζ έγραψαν για το χθεσινό παιχνίδι.
Πηγή: thessports.gr
Ο Μασάδο, ο Τσόρι και οι… δειλοί

Ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού ήταν πιο καυστικός, κάνοντας λόγο για δειλούς ανθρώπους που πρέπει να φύγουν από το ποδόσφαιρο. Μεταξύ άλλων έγραψε: «Αυτό που έγινε χθες ήταν ένα γελοίο παράδειγμα μεσαίωνα και έλλειψης σεβασμού για το ποδόσφαιρο. Δειλή πράξη ανθρώπων που θα πρέπει να είναι και να τεθούν εκτός ποδοσφαίρου. Ήμασταν λιγότεροι από αυτούς. Ήμασταν 30 άνθρωποι εναντίον 20.000 και παρόλα αυτά μπορέσαμε να υπερασπιστούμε τα χρώματά μας όσο καλύτερα γινόταν. Θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας περίμενε στο αεροδρόμιο και τον πρόεδρό μας που έδειξε ξανά τον χαρακτήρα ενός αληθινού ηγέτη. Και μην ξεχνάτε ποτέ: είμαστε ο Ολυμπιακός».

Από την πλευρά του ο Τσόρι Ντομίνγκεζ έγραψε: «Αν και είχαμε... συνάντηση με χημικά και έγιναν πράγματα έξω από τα όρια του ποδοσφαίρου χάσαμε το παιχνίδι παίζοντας ως αυτοί που είμαστε, η πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Έγιναν απαράδεκτα πράγματα. Δεν κερδίζει πάντα όποιος παίζει πιο καλή μπάλα ή όποιος το αξίζει πιο πολύ. Και ας ακούγεται αυτό σαν κλισέ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...