«Έκλεισε» Πελέ!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Πορτογάλος μέσος του Εργοτέλη.
Πηγή: onsports.gr
«Έκλεισε» Πελέ!

Ο Βίτορ Ούγκο Γκόμες Πάσος, όπως είναι το πλήρες όνομά του, δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς ήταν τιμωρημένος, ωστόσο, ακολούθησε την αποστολή από το Ηράκλειο και παρακολούθησε ιδίοις όμμασιν τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί των Κρητικών.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Γαύρος», οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τη διοίκηση του Εργοτέλη και οριστικοποιήθηκε η απόκτησή του. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που ο 26χρονος Πορτογάλος βρέθηκε στην σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ μετά το τέλος μετέβη στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου και είχε σύντομη συνομιλία με τον Μίτσελ, ο οποίος φέρεται να τον καλωσόρισε στην ομάδα.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η μεταγραφή, ο Ολυμπιακός θα έχει βάλει στη «φαρέτρα» του ακόμα έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή, για τον οποίο είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ, ενώ πριν από λίγες μέρες, οι «ασπρόμαυροι» διέψευσαν τις πληροφορίες που τους ήθελαν να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα του Ηρακλείου, δεχόμενοι αρνητική απάντηση.

Διαβάστε ακόμη...