Συμφώνησε με Νάπολι για Καπίνο

Έτοιμος για το άλμα στη Serie A βρίσκεται ο Στέφανο Καπίνο, με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Νάπολι για τον δανεισμό του και τους Ιταλούς να διατηρούν οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.
Πηγή: sport24.gr
Συμφώνησε με Νάπολι για Καπίνο

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal", οι "πράσινοι" τα έχουν βρει σε όλα με τη Νάπολι για την παραχώρηση του 19χρονου τερματοφύλακα, με τους "παρτενοπέι" να συμφωνούν να καταβάλλουν το ποσό των 400.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν ως δανεικό την ερχόμενη σεζόν.

Η ομάδα του ιταλικού Νότου παρακολουθούσε εδώ και περίπου 1,5 χρόνο την εξέλιξη του Καπίνο ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Νίκος Νταμπίζας ταξίδεψε στη γειτονική χώρα προκειμένου να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Βάσει συμφωνίας που επιτεύχθηκε, η Νάπολι θα έχει το δικαίωμα, μετά το τέλος του δανεισμού, να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Καπίνο έναντι 2.000.000 ευρώ (αυτή είναι η οψιόν αγοράς) ενώ παραχώρησε και στον Παναθηναϊκό ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20%.

Όσον αφορά τώρα στις αποδοχές του ποδοσφαιριστή, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι "παρτενοπέι" προσφέρουν στον νεαρό γκολκίπερ 350.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο που θα αγωνιστεί δανεικός, ενώ αν παραμείνει στο "Σαν Πάολο" θα υπογράψει συμβόλαιο ως το 2017, με αύξηση στις απολαβές του μισό εκατομμύριο ευρώ κάθε έτος.

Διαβάστε ακόμη...