«Ποιοτικό ρόστερ ο ΠΑΟΚ»

Ο Κολοσσός ΒΑΠ θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας, για να επιστρέψει στις επιτυχίες, με τον ΠΑΟΚ να κοιτά μόνο πώς θα μείνει στην τετράδα.
Πηγή: esake.gr
«Ποιοτικό ρόστερ ο ΠΑΟΚ»

Οι δηλώσεις των παικτών και των προπονητών:

Βασίλης Φραγκιάς: «Ο Π.Α.Ο.Κ. βρίσκεται πολύ καλή κατάσταση και διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ. Παίζει με συγκεκριμένη φιλοσοφία και πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας, οπότε πρέπει να δώσουμε τα πάντα. Θέλουμε τη νίκη για να δούμε το μέλλον μας πιο αισιόδοξα. Περιμένουμε τον φίλαθλο κόσμο της Ρόδου να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη, αφού το αυριανό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό».

Γιάννης Καλαμπόκης: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μία ομάδα που θεωρώ ότι είναι η καλύτερη μετά τις δύο πρώτες. Αφού δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε τον Πανιώνιο, αν και το αξίζαμε, θα πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να νικήσουμε τον Π.Α.Ο.Κ. και να ξεφύγουμε οριστικά από τον κίνδυνο του υποβιβασμού, κυνηγώντας τις πιθανότητες για την είσοδο μας στα πλέι-οφ».

Διαβάστε ακόμη...