«Υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό ο Ζαρντίμ»

Οι φίλοι του τον φωνάζουν Φάμπρι. Οι εχθροί του, που μόνον λίγοι δεν είναι, τον θεωρούν εκρηκτικό, αυτοκαταστροφικό, με παρωχημένες ποδοσφαιρικές αντιλήψεις. Ακόμα και από συμπατριώτες του δύσκολα θα ακούσεις υμνολογίες.
Πηγή: ethnos.gr
«Υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό ο Ζαρντίμ»

Ισως τον ζηλεύουν για το γεγονός ότι, παρότι διέθετε προϋπηρεσία σε ομάδες κατώτερων κατηγοριών, ανέλαβε ομάδα με ευρωπαϊκό παρελθόν, αλλά και αβέβαιο μέλλον.

Ενδεχομένως να τον φθονούν και για το ότι διεκδικεί μία θέση στα ρεκόρ Γκίνες, καθότι, στα 25 χρόνια προπονητικής καριέρας, έχει εργαστεί σε 27 συλλόγους (!), κυρίως Β' και Γ' Ισπανίας και Πορτογαλίας. Και πριν (ισπανικός) αλέκτορα φωνήσαι... τετράκις ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλες Πενέλας βιάζεται να τους επιβεβαιώσει. Και να διεκδικεί, πλέον, με αξιώσεις, άλλη μία... επιτυχία στην πλούσια (από ομάδες μόνον) καριέρα του, καθώς έχει το ρεκόρ παραμονής σε σύλλογο μόνον για 15 ημέρες.

Τώρα, ακόμα κι αν φύγει σήμερα, κάτι που θεωρείται ιδιαίτερα πιθανό σε περίπτωση που ηττηθεί απόψε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, θα έχει... διευρύνει το ρεκόρ παραμονής, μένοντας 20 μέρες στον Παναθηναϊκό. Πάντως, οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση του αντικαταστάτη του, διερευνώντας και την περίπτωση του Λεονάρντο Ζαρντίμ(!).

Διαβάστε ακόμη...