Mε Νικοπολίδη κόντρα στον ΠΑΣ!

Οπως αναμενόταν, ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων». Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας της με τον Ζαρντίμ, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο κι ενημερώνει ότι στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στον πάγκο θα καθίσει ο Αντώνης Νικοπολίδης.
Πηγή: sentragoal.gr
Mε Νικοπολίδη κόντρα στον ΠΑΣ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ και τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα προσφορά του στον Σύλλογο.

Στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης».

Με τον Ζαρντίμ λοιπόν να βρίσκεται εκτός ομάδας και να αποχαιρετά τους παίκτες και τους συνεργάτες του στου Ρέντη, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του, καθώς ο Νικοπολίδης αποτελεί προσωρινή λύση.

Ο Βρέντζος ταξίδεψε στην Ισπανία για να μιλήσει με προπονητές, όμως οι επαφές του δεν τελεσφόρησαν. Στην κορυφή της λίστας πάντως, βρίσκονται τα ονόματα των Ολτρα, Μίτσελ, Μανθάνο με τον πρώτο να είναι το φαβορί.

Δεδομένο θεωρείται ότι οι Πειραιώτες έχουν ζητήσει τη γνώμη του Ερνέστο Βαλβέρδε, για το ποιος θα ταίριαζε περισσότερο στο στυλ της ομάδας. Ο Βάσκος πάντως είχε πει καλά λόγια και για τον Ολτρα και για τον Μίτσελ όταν είχε συζητήσει πέρυσι με τον Μαρινάκη λίγο πριν φύγει από το λιμάνι, ωστόσο, αυτός που φαντάζει ως ιδανικότερος είναι ο Ολτρα.

Διαβάστε ακόμη...