Το... σχέδιο Ζαρντίμ για Τούμπα

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αν και ανακάτεψε αρκετά τους παίκτες του Ολυμπιακού στο εσωτερικό διπλό της Παρασκευής έδωσε ορισμένα δείγματα των προθέσεών του για την Τούμπα.
Πηγή: gazzetta.gr
Το... σχέδιο Ζαρντίμ για Τούμπα

Βασικός γκολκίπερ θα είναι ο Κάρολ. Δεξιά στην άμυνα θα πάει ο Τοροσίδης με τον Ντιακιτέ να είναι διεκδικητής της θέσης. Στο κέντρο της άμυνας πρόκειται να διατηρηθεί το δίδυμο Μανωλά-Σιόβα και σε περίπτωση που ο Σιόβας μείνει εκτός ο Παπάζογλου έχει πιο πολλές πιθανότητες έναντι του Κοντρέρας.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Χολέμπας. Στον άξονα θα ξεκινήσει ο Μανιάτης μαζί με έναν εκ των Μοντέστο-Φέισα και πιο μπροστά είτε τον Ιμπαγάσα (σ.σ. αρκετά πιθανό) είτε τον Μασάντο. Οι Φουστέρ και Αμπντούν θα τοποθετηθούν στις δύο πτέρυγες και μοναδικός προωθημένος πρόκειται να είναι ο Τζιμπούρ.

Στο δίτερμα της Παρασκευής δεν μπορούσε να βγει τόσο καλή εικόνα για δύο λόγους. Ο πρώτος ήταν ότι ο Πορτογάλος άλλαζε συχνά και ανακάτευε τους παίκτες του και ο δεύτερος ότι ορισμένοι παίκτες δεν μετείχαν καν στο οικογενειακό διπλό αφού πήγαν στο γυμναστήριο για ειδικό πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμη...