Και τώρα ο ΠΑΟΚ!

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδωσε το σύνθημα για να αφοσιωθούν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΟΚ και άπαντες είναι επικεντρωμένοι στο πως θα νικήσουν στην Τούμπα.
Πηγή: gazzetta.gr
Και τώρα ο ΠΑΟΚ!

Ο Πορτογάλος έστειλε προς τους παίκτες του το μήνυμα «ότι τώρα μας απασχολεί μόνο ο ΠΑΟΚ. Εκεί ρίχνουμε όλη μας την προσοχή» ενώ αναμένεται να τους μιλήσει αναλυτικά για το παιχνίδι με την Σάλκε αλλά και για τον κυριακάτικο αγώνα της Τούμπας την Παρασκευή. Οι παίκτες του Ολυμπιακού από μέρους τους φυσικά και δεν έμειναν διόλου ευχαριστημένοι από την ήττα από την Σάλκε, όμως όλοι τους είναι αποφασισμένοι να δείξουν την αξία τους στο κρίσιμο παιχνίδι της Τούμπας, παίρνοντας το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Σχετικά με την ενδεκάδα με βάσει τις δοκιμές του Πορτογάλου την Πέμπτη δεν μπορεί να εξαχθούν επαρκή συμπεράσματα. Κάποιες αλλαγές θα γίνουν (σ.σ. όχι πολλές) όμως αυτό θα φανεί από την Παρασκευή και μετά οπότε και θα μπουν και όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στην Γερμανία στις δοκιμές ενδεκάδας. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ πρόκειται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις είτε το Σάββατο είτε το πρωί της Κυριακής.

Διαβάστε ακόμη...