Ο Ολυμπιακός…. Θεσσαλονίκης!

Από inpaok.com: Ούτε τα προσχήματα δεν φαίνεται να κρατάνε Ολυμπιακός και Άρης, μιας και οι σχέσεις τους συνεχίζουν να βρίσκονται σε... εξαιρετικό σημείο.
Πηγή: inpaok.com
Ο Ολυμπιακός…. Θεσσαλονίκης!

Τόσο, που το πιθανότερο σενάριο είναι ο Μπρούνο, που δεν υπολογίζεται από τους Πειραιώτες, να υποχρεωθεί να συνεχίσει ως δανεικός στον συμπολίτη τον προσεχή Γενάρη.

Είναι φανερό πως για τους «ερυθρόλευκους» ο Άρης μοιάζει κάτι με... αναπτυξιακή ομάδα, στην οποία καταλήγουν αυτοί που δεν υπολογίζονται. Άλλωστε οι μετακινήσεις των τελευταίων ετών δεν είναι λίγες.

Όπως αναφέρει το «sportime.gr»:

«Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει στο μυαλό του τον Μπρούνο ούτε για 4η επιλογή στον Ολυμπιακό. Μόνιμα εκτός αποστολής μετά από εκείνο το τραγικό 15λεπτο στην Τουρκία!

Ο Νταμίρ Κάναντι που τον ζητούσε επίμονα όλο το καλοκαίρι αποχώρησε από τη Νυρεμβέργη. Την ίδια στιγμή που τα τηλέφωνα από τον Άρη ολοένα και «φουντώνουν» στην Πλατεία Αλεξάνδρας για χάρη του.

Εξάλλου, δε βλέπω να ξεχειμωνιάζει στη Σαλόνικα, ο Ντάνιελ Λάρσον.

Το ζήτημα είναι ότι ο Μπρούνο εξακολουθεί να εμφανίζεται διστακτικός στην προοπτική των «κιτρινόμαυρων».

Πάντως, στον Ολυμπιακό του το ΄χουν ξεκόψει πως αν δε βρεθεί plan B για τον Ιανουάριο, θα τον «υποχρεώσουν» για τον Αρη! Ο νοών νοείτω...».

Διαβάστε ακόμη...