Νίκησε με βοήθεια ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 επί της Λαμίας, ωστόσο χρειάστηκε τη βοήθεια του διαιτητή Διαμαντόπουλου και του διαιτητή VAR, Κομίνη.
Πηγή: inpaok.com
Νίκησε με βοήθεια ο Ολυμπιακός

Πιο συγκεκριμένα, ο Ελ Αραμπί βρήκε με σκαριά στο γόνατο τον Βύντρα, αλλά ο διαιτητής, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία όχι μόνο δεν απέβαλε τον παίκτη του Ολυμπιακού, αλλά δεν έδωσε ούτε καν φάουλ.

Μάλιστα, ούτε καν ειδοποιήθηκε από τον διαιτητή VAR, τον Γιώργο Κομίνη για να δει τη φάση, έτσι ώστε να πάρει τη σωστή απόφαση, ενώ δεν ενημερώθηκε κιόλας από το VAR για την ύπαρξη φάουλ στη φάση.

Το σκορ για τον Ολυμπιακό άνοιξε ο Σουντανί στο 61ο λεπτό, ενώ το 2-0 έκανε ο Ελ Αραμπί στο 70ο λεπτό, οποίος βέβαια θα έπρεπε να έχει αποβληθεί...

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Κούτρης, Μπα, Σεμέδο (88΄ Α. Παπαδόπουλος), Ελαμπντελαουί, Καμαρά, Γκιγέρμε, Ποντένσε (78΄ Μπενζιά), Σουντανί, Βαλμπουενά (63΄ Λοβέρα), Ελ Αραμπί.

Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας (43΄ Τζανετόπουλος), Καραμάνος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (75΄ Μπουλούλης), Δημούτσος, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας (60΄ Τουράμ).

Διαβάστε ακόμη...