Στο Γ’ τοπικό ο Ηρακλής!

Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2018-2019 ο Ηρακλής, με βάση και την αναδιάρθρωση των κατηγοριών, θα έπρεπε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της FootballLeague.
Πηγή: inpaok.com
Στο Γ’ τοπικό ο Ηρακλής!

Οι «κυανόλευκοι» το έψαξαν για Σούπερ Λίγκα 1 χωρίς αποτέλεσμα και όλα έδειχναν ότι θα έπαιζαν στη Γ’ Εθνική παίρνοντας το ΑΦΜ του Άρη Παλαιοχωρίου. Όμως ούτε αυτή η λύση προχώρησε και έτσι ο «Γηραιός» θα αγωνιστεί στο τοπικό της ΕΠΣΜ.

Μετά από αρκετή και ώριμη σκέψη και με τον κίνδυνο ο σύλλογος να μην καταφέρει να αγωνιστεί πουθενά, την Τετάρτη (18/9) δηλώθηκε η συμμετοχή της ομάδας στο γ’ τοπικό της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο Ηρακλής θα συμμετέχει μέσω του ΑΦM Α.Σ. Ηρακλής 2015 και ουσιαστικά θα αποτελέσει την αγωνιστική οντότητα της ομάδας μέχρι να έρθει στο φως μία πιο ξεκάθαρη και βιώσιμη λύση στις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα για τον λόγο αυτό θα δραστηριοποιηθεί μια ομάδα από ανθρώπους του Ηρακλή, οι οποίοι και θα αναλάβουν το βάρος να βρουν επενδυτή για να μπορέσει η ιστορική ομάδα της συμπρωτεύουσας να ορθοποδήσει.

Τέλος θα συνεχιστεί η δικαστική διαμάχη που υπάρχει με την ΕΠΟ για την δικαίωση της ομάδας σχετικά με τον παράνομο, όπως υποστηρίζουν υποβιβασμό της σεζόν 2010-2011.

Διαβάστε ακόμη...