Οι αριθμοί... διαψεύδουν τον Ολυμπιακό για ειδική μεταχείριση στις μικρές Εθνικές

Απο sdna.gr: Παρά τα παράπονα του Ολυμπιακού περί ειδικής μεταχείρισης στις μικρές Εθνικές ομάδες, ώστε μεταξύ άλλων, να ευνοείται ο ΠΑΟΚ, οι αριθμοί δεν δείχνουν κάτι τέτοιο.
Πηγή: sdna.gr
Οι αριθμοί... διαψεύδουν τον Ολυμπιακό για ειδική μεταχείριση στις μικρές Εθνικές

Οι "ερυθρόλευκοι" εξέφρασαν παράπονα για τις κλήσεις στα Εθνικές ομάδες Κ15, Κ17 και Κ19, κάνοντας λόγο για μη δίκαιη αντιμετώπιση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, αλλά και προνομιακή μεταχείριση του ΠΑΟΚ.

Όπως καταγράφει η "Live Sport", στην Κ15 η αρχική επιλογή περιλάμβανε 48 παίκτες. Από τις ομάδες Α' Εθνικής υπήρχαν 9 παίκτες του Ολυμπιακού, 7 του ΠΑΟΚ, 7 του Παναθηναϊκού, 8 του Ατρομήτου, 3 της ΑΕΚ, 3 του Αστέρα και από ένας Λάρισας και άρη. Στη συνέχεια έμειναν 20 ποδοσφαιριστές γα το φιλικό με τη Βουλγαρία. Συγκεκριμένα: από 5 του Παναθηναϊκού και του Ατρομήτου, 4 του ΠΑΟΚ, 3 του Ολυμπιακού και από ένας ΑΕΚ, Πανιωνίου και Λάρισας.

Σε ό,τι αφορά την Κ17, από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ κλήθηκαν από 5 παίκτες, από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό από 3, από τον Άρη κι Ατρόμητο από 2 και ένας από Εργοτέλη, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Πανιώνιο και ΟΦΗ. Συν δύο από το εξωτερικό.

Όσο για την Κ19, ο Παναθηναϊκός είχε -πολύ λογικά- 5 ποδοσφαιριστές, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ από 2, όπως κι ο Ατρόμητος με την Ξάνθη, ενώ από έναν είχαν Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός και ΑΕΚ. Συν τέσσερις από το εξωτερικό.

Ως εκ τούτου από τους αριθμούς των κλήσεων δε προκύπτει καμία "ειδική μεταχείριση" υπέρ του ΠΑΟΚ και κατά του Ολυμπιακού, όπως ισχυρίζονται οι Πειραιώτες.

Διαβάστε ακόμη...