Αυτοί είναι οι χάρτινοι!

Τη δική του άποψη για τον τελικό του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κατέθεσε ο Αντρέ Σιμόες στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως δεν τον πειράζει ο χαρκτηρισμός«κλέφτες», εξαιτίας του περσινού... χάρτινου πρωταθλήματος.
Πηγή: inpaok.com
Αυτοί είναι οι χάρτινοι!

Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά ο μέσος των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε:

Για το γεγονός ότι άπαντες στην ΑΕΚ χαρακτηρίζονται από τον ΠΑΟΚ ως «κλέφτες»:

«Εμείς έχουμε αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε που παίζουμε και για τι παίζουμε. Κάθε παιχνίδι είναι μία καινούργια ευκαιρία και ξέρουμε ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα. Δεν με πειράζουν αυτά που λένε, αυτές οι απόψεις μένουν για αυτούς που τις λένε».

Για τον τελικό του 2016 που ήταν κεκλεισμένων των θυρών:

«Ένας τελικός είναι κρίμα να παίζεται χωρίς κόσμο. Θέλουμε να έχουμε VAR αλλά στο τέλος παίζουμε χωρίς κόσμο. Υπάρχει το φταίξιμο στον κόσμο γιατί στο τέλος πάντα δημιουργεί θέματα. Είναι μία πολύ καλή ανάμνηση του τελικού που κερδίσαμε και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τα δώσουμε όλα για το τρόπαιο».

Για τον στόχο της κατάκτησης ενός τίτλου:

«Στόχος από την ημέρα που ήρθε ο Μανόλο είναι ένας τίτλος και τον θέλαμε από την αρχή της σεζόν. Θα ήθελα να πω πως για εμάς τους ποδοσφαιριστές δεν είναι εύκολο, άλλες φορές είμαστε σε καλή φάση και άλλες όχι. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα μου. Έχει μεγάλη ευθύνη για την επιστροφή μου στην ομάδα. Αύριο θα δώσω τη ζωή μου για τον ίδιο και την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...