Πρόβα για το… VAR

Από inpaok.com: Η ΚΕΔ ενημέρωσε σύμφωνα με πληροφορίες διαιτητές και βοηθούς της Superleague να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Μπενφίκα ώστε να εκτελέσουν... εικονικά χρέη VAR!
Πηγή: inpaok.com
Πρόβα για το… VAR

Μπορεί η είσοδος του Video Assistant Referee στο ελληνικό πρωτάθλημα να καθυστερεί ακόμα, ωστόσο οι Έλληνες διαιτητές θα πάρουν την πρώτη γεύση από την επόμενη κιόλας εβδομάδα. Κι αυτό μάλιστα σε αγώνα Champions League, εκεί όπου το VAR θα μπει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες.

Η ΚΕΔ ενημέρωσε σύμφωνα με πληροφορίες διαιτητές και βοηθούς της Superleague να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ΑΕΚ-Μπενφίκα της Τρίτης (2/10) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, εκτελώντας χρέη VAR... εικονικά, αλλά Live, μέσω μίας ηλεκτρονικής φόρμας που θα τους αποσταλεί. Συγκεκριμένα θα σημειώνουν κάθε γεγονός της αναμέτρησης που θεωρούν ότι εμπίπτει στη διαδικασία ελέγχου, βάσει των όσων ορίζει το VAR.

"Συνεχίζοντας την εκπαιδευτική δραστηριότητα για το VAR, καλείστε να παρακολουθήσετε την Τρίτη 2-10-18 ,στις 22.00 , «ζωντανά» στην τηλεόραση, τον αγώνα για τους ομίλους του UCL, ΑΕΚ-BENFICA, κατά τη διάρκεια του οποίου θα «εκτελέσετε» εικονικά, χρέη VAR, συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας , σε «πραγματικό» χρόνο κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης, τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα που θα σας αποσταλεί, για κάθε συμβάν στον αγώνα, που κατά την κρίση σας, εμπίπτει σε διαδικασία ελέγχου με βάση πάντα το πρωτόκολλο χρήσης VAR", αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα

Διαβάστε ακόμη...