Χωρίς Μπογέ-Άλεφ η ΑΕχ

Με μία προπόνηση στα Σπάτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της αεχ, με την Ένωση να αναχωρεί για την Θεσσαλονίκη χωρίς τους Μπογέ και Άλεφ που έμειναν εκτός αποστολής, αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμών.
Πηγή: paok24.com
Χωρίς Μπογέ-Άλεφ η ΑΕχ

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι "κίτρινοι":

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της αεχ στα Σπάτα και η ομάδα αναχωρεί για την Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου, ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ο Χρήστος Αλμπάνης και ο Λούκας Μπογέ συνέχισαν τo ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν. O Άλεφ Σαλντάνια έκανε θεραπεία για την κάκωση στον δεξιό προσαγωγό που υπέστη την Παρασκευή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου (20.30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Οι «εκλεκτοί» του προπονητή της αεχ είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Πόνσε, Λιβάια, Γιακουμάκης.

Διαβάστε ακόμη...