Εκτός οι Ζόνας και Καστίγιο για την Μπενφίκα

Από paok24.com:Η Μπενφίκα ετοιμάζεται για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τον προπονητή της να μην κάνει ροτέισον στον αγώνα πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
Εκτός οι Ζόνας και Καστίγιο για την Μπενφίκα

Την ίδια 11άδα για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι κατεβάζει για την Μπενφίκα ο Ρούι Βιτόρια με μία μοναδική αλλαγή από την τελευταία αναμέτρηση που δεν είναι άλλος από τον επιθετικό Καστίγιο που ήρθε φέτος το καλοκαίρι στην Μπενφίκα από την Πούμας.

Ο Χιλιανός στράικερ είναι τραυματίς, όπως και ο καλύτερος επιθετικός της ομάδας, ο Βραζιλιάνος Ζόνας και έτσι στην κορυφή της επίθεσης ξεκινά όπως και σε άλλα δύο παιχνίδια της φετινής σεζόν ο Φακούντο Φερέιρα.

Οι υπόλοιποι 10 παίκτες είναι πάνω-κάτω οι ίδιοι για τον κόους των "αετών". Ο Βλαχοδήμος είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Γκριμάλντο αριστερά και Αλμέιδα δεξιά και οι Ντίαζ και Ζαρντέλ στο κέντρο της άμυνυας. Στον άξονα σαν αμυντικός μέσος είναι ο Φέισα με τους Γκέντσον Φερνάντεζ και Πίτζι μπροστά του. Από εκεί και πέρα δεξιά του Καστίγιο είναι Τσέρβι, ενώ στα αριστερά είναι ο Σάλβιο που είναι και το αστέρι της 11άδας για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας της Μπενφίκα με την Μποαβίστα ξεκινά στις 9:00 ώρα Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμη...