«Ομιλία που θυμίζει 1967-1973»

Θέση για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον Πειραιά πριν την ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου πήρε ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος για ακόμη μια φορά χαρακτήρισε ως «χούντα» την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: sdna.gr
«Ομιλία που θυμίζει 1967-1973»

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στον Πειραιά το απόγευμα της Τετάρτης μεταξύ οπαδών του ολυμπιακού και αστυνομικών δυνάμεων που περιφρουρούσαν τον χώρο στον οποίο είχε προγραμματίσει ομιλία ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Θέση για όσα συνέβησαν πήρε λίγη ώρα μετά και ο διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων», Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος καταφέρθηκε ξανά κατά της κυβέρνησης.


Με ανάρτησή του στο facebook, έκανε λόγο για «μέρα όνειδος», ενώ λίγο νωρίτερα είχε αναρτήσει στο instagram μια φωτογραφία από τα επεισόδια, κάνοντας παράλληλα σχόλιο που χαρακτήριζε την κυβέρνηση ως «χούντα».

Η ανάρτησή του στο facebook: «Στην Θεσσαλονίκη δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις πολιτικών για να μην προκληθούν οι πολίτες. Στον Πειραιά δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις πολιτών για να μην προκληθεί ο Τσακαλώτος και ο ΣΥΡΙΖΑ. Μέρα όνειδος. Ομιλία σε 20 άτομα και 200 αστυνομικούς! Ομιλία που θυμίζει 1967-1973...»

Και αυτή στο instagram: «ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΕΝΟΧΟΥΣ!
ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ.
ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ...»

Διαβάστε ακόμη...