Σάββας προ 4ετίας: «Στον Ολυμπιακό είναι άνδρες, στέκονται όρθιοι από τέτοια αντικείμενα»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση του Ολυμπιακού δια στόματος Σάββα Θεοδωρίδη στο επεισοδιακό ντέρμπι του "Γ.Καραϊσκάκης" με τον Παναθηναϊκό πριν από περίπου τέσσερα χρόνια.
Πηγή: sdna.gr
Σάββας προ 4ετίας: «Στον Ολυμπιακό είναι άνδρες, στέκονται όρθιοι από τέτοια αντικείμενα»

Και αυτό γιατί είχαν σημειωθεί παρατράγουδα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης, ο τότε προπονητής του Παναθηναϊκού είχε δεχθεί ένα πλαστικό ποτήρι από τις κερκίδες του γηπέδου, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος.

Σε ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε με 3-0 στο Φάληρο, ο τεχνικός του «τριφυλλιού», δευτερόλεπτα μετά τον καταλογισμό πέναλτι στον Ολυμπιακό και ενώ διαμαρτυρόταν για την απόφαση του διαιτητή, δέχτηκε στο κεφάλι ένα κύπελλο με αναψυκτικό, προερχόμενο από τις... ακριβές θέσεις του γηπέδου και όχι από την κερκίδα των φανατικών.

Ο Αναστασίου σωριάστηκε στο έδαφος και δίπλα του έσπευσαν άμεσα οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου για τις πρώτες βοήθειες. Μετά την προσωρινή διακοπή, ο προπονητής του Παναθηναϊκού σηκώθηκε και συνέχισε το κοουτσάρισμα της ομάδας του, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να υποβαθμίζουν στις δηλώσεις τους το θέμα.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είχαν ειπωθεί για το συγκεκριμένο περιστατικό από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος... ευχήθηκε ούτε λίγο ούτε πολύ να είχαν... φάει και αυτοί ένα τέτοιο αντικείμενο στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα παρά 7000 φωτοβολίδες, κάνοντας σαφές πως από τέτοια αντικείμενα δεν μπορεί να απειλείται κανένας επαγγελματίας.

"Άκουσα ότι είπε ένας κύριος για μια πορτοκαλάδα. Εδώ πέσανε και εγώ δεν ξέρω τι... Ένα χάρτινο ποτηράκι έπεσε και κάποιος κύριος (σ.σ. Αναστασίου) το σκέφτηκε τέσσερα λεπτά και μετά έπεσε κάτω και έκανε τον λιποθυμισμένο. Αυτά δεν τα κάνει κανένας από τον Ολυμπιακό, έχουμε φάει και έχουμε φάει αλλά είναι άντρες του Ολυμπιακού και στέκονται όρθιοι. Το να φάει ένα ποτηράκι χάρτινο και να πέσει ανάσκελα κάποιος, ας μην το σχολιάσω.

Είναι κατακριτέο που πετάχτηκε το ποτήρι, αλλά και ο άλλος, προσέξτε πόση ώρα έκανε να πέσει, λες και τον χτύπησε ντουφεκιά. Απαράδεκτο το ποτήρι, αλλά ακόμα πιο απαράδεκτο το πέσιμο από έναν επαγγελματία. Καμιά φορά πέφτουν και στα μοναστήρια χάρτινα ποτηράκια. Κανένας ανεγκέφαλος το κάνει. Μακάρι να είχαμε φάει και εμείς ένα τέτοιο ποτηράκι με τον ΠΑΟΚ και να μην έπεφταν 7000 φωτοβολίδες".

Διαβάστε ακόμη...