Αδιέξοδο για Παναθηναϊκό!

Τα περιθώρια στενεύουν στον Παναθηναϊκό και εκτός από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ορατός είναι ο κίνδυνος για απαγόρευση μεταγραφών το καλοκαίρι!
Πηγή: inpaok.com
Αδιέξοδο για Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει μπροστά του μόνο την υπόθεση Ταυλαρίδη, όπου κινδυνεύει με την αφαίρεση τριών βαθμών, καθώς υπάρχουν «ανοιχτά» ζητήματα που μπορούν να φέρουν «καμπάνα» από την UEFA.

Όπως είναι γνωστό η UEFA έχει δώσει περιθώριο στον Παναθηναϊκό να τακτοποιήσει τις οφειλές του σε ομάδες και παίκτες μέχρι τα τέλη του μήνα.

Διαφορετικά θα υπάρξει ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για έναν χρόνο.

Αυτή τη στιγμή οι «πράσινοι» δεν φαίνεται πως θα μπορέσουν να διακανονίσουν τις οφειλές τους στους πιστωτές και έτσι ο αποκλεισμός από την Ευρώπη πλησιάζει.

Σύμφωνα μάλιστα με την «Πράσινη» ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει και με απαγόρευση μεταγραφών από την UEFA, καθώς έχουν τελεσιδικήσει τέσσερις υποθέσεις και αφορούν τις οφειλές στην Κιέβο (Εμποκο), στο Αμβούργο (Μπεργκ), στον Ιβανόφ και στον Σαμπά.

Το συνολικό ποσό για τις συγκεκριμένες υποθέσεις φτάνει περίπου τις 500.000 ευρώ.

Μάλιστα η UEFA έχει ενημερώσει ήδη τον Παναθηναϊκό πως θα πρέπει να εξοφλήσει όλες τις πλευρές. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε η απαγόρευση μεταγραφών είναι πολύ πιθανό να εφαρμοστεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...