Αυτός είναι ο ποδοσφαιρικός γαύρος!!!

Ο μεγάλος χαϊδεμένος του ελληνικού πρωταθλήματος είναι τόσο περήφανος και καθαρός που δεν αντέχει να χάνει.
Πηγή: Admin team
Αυτός είναι ο ποδοσφαιρικός γαύρος!!!

Αυτοί που κάποτε μιλάγανε για το πόσο μεγάλη ομάδα έχουνε, για το πόσο κύριοι είναι οι οπαδοί τους, όπως αναφέρουν υπεύθυνοι της επικοινωνίας τους, διδάξανε ήθος μετά το τέλος του σημερινού αγώνα.

Να μας πούνε αυτοί που χρόνια λέγανε να επενδύσουν όσοι θέλουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο την άποψή τους για τα σημερινά αίσχη.

Αηδίασε όλη η Ελλάδα με τα αίσχη.


Δακρυγόνα στον αγωνιστικό χώρο, κόσμος με καδρόνια μέσα στο γήπεδο, επίθεση στο πούλμαν της αεκ, επίθεση προς την αστυνομία και πολλά άλλα όμορφα που έγιναν κατά τη διάρκεια και το τέλος του αγώνα.

Να θυμίσουμε ότι μετά το γκολ της αεκ έπεσε φωτοβολίδα μέσα στο γήπεδο.
Καλό θα ήτανε αυτοί που μιλάνε για τον ΠΑΟΚ να πλένουν πρώτα πολύ καλά το στόμα τους.

Περιμένουμε την επέμβαση του αθλητικού δικαστή για τις αλητείες των οπαδών του γάβρου και την παραδειγματική τιμωρία της ερυθρόλευκης ομάδας. 

Αυτά γίνονται πολλές φορές μέσα στο στάδιο Καραισκάκη, αλλά δεν καταγράφεται ποτέ! Να θυμίσουμε την κροτίδα στο Γλύκο, να θυμίσουμε την επίθεση στο γυμναστή του ΠΑΟΚ επί Σάντος, πράγμα για το οποίο δεν τιμωρήθηκε ο γάβρος.

Αυτοί ήσασταν μια ζωή αλλά τώρα γύρισε ο τροχός!!

Υ.Γ.Είναι τόσο δίκαια αυτή η ζωή που σε όλους δίνει αυτό που τους αξίζει..

Υ.Γ.2 Περιμένουμε με αγωνία την ανακοίνωση του κυρ.Σαββα και του κου.Καραπαπά για τα όσα εγκληματικά έγιναν σήμερα στο γήπεδο. Προβλέπεται δύσκολη βραδιά αλλά δεν πειράζει παιδιά. "Επενδύστε πρώτα στο ποδόσφαιρο και μετά να ξαναμιλήσετε!"

Υ.Γ.4. ΖΟΟΥΥΥΥΥΓΓΓΓΚΛΛΛΛΑΑΑΑΑ!!!!!

Διαβάστε ακόμη...