Προβάδισμα Ατρόμητου

Από thessports.gr:Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για την προημιτελική φάση του θεσμού.
Πηγή: thessports.gr
Προβάδισμα Ατρόμητου

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 9' ο Βασιλακάκης.

Το ματς κρίθηκε με ένα γκολ που επετεύχθη πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Μετά το λάθος του Τριανταφυλλόπουλου ο Βασιλακάκης με σουτ έξω από την περιοχή σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Ατρόμητος είχε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, όμως ο Αθανασιάδης είπε «όχι» σε κεφαλιές του Βασιλακάκη (21΄) και του Χατζηισαΐα (37΄) και σε απευθείας φάουλ του Ουάρντα από πλάγια (56΄), ενώ στο 57΄ ο Ρισβάνης αστόχησε σχεδόν εξ επαφής.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Μπέρτος (55΄ Ιγκορ), Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Κ. Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Μαντίντα (46΄ Τόνσο), Καλτσάς, Ισνάλντο (74΄ Δουβίκας), Μανιάς.

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Δ. Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (87΄ Κυριακίδης), Κιβρακίδης, Μάντσον, Ντιγκινί (90΄+ Μενσά), Καρασαλίδης, Ουάρντα (90΄ Ούμπιντες).

Διαβάστε ακόμη...