«Εμφύλιος» στον Παναθηναϊκό

«Εμφύλιος» στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού, με συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη και ένταση με φιλάθλους στα επίσημα…
Πηγή: inpaok.com
«Εμφύλιος» στον Παναθηναϊκό

Τα πάντα ξεκίνησαν μετά το 0-1 του Πανιωνίου, που έφερε έκρηξη στην πράσινη κερκίδα. Από την πλευρά των οργανωμένων άρχισαν να ακούγονται τα γνωστά συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, μόνο που αυτά δεν έμειναν αναπάντητα.

Από μερίδα του γηπέδου ακούστηκαν αποδοκιμασίες, με το πέταλο της «13» να φωνάζει το σύνθημα: «έξω οι τσάτσοι του Βαρδινογιάννη».

Η ένταση κορυφώθηκε, όσο το παιχνίδι πλησίαζε στο τέλος του, ενώ στα τελευταία λεπτά κάποιοι οπαδοί προσπάθησαν να μετακινηθούν από το πέταλο και να πλησιάσουν τα επίσημα, με το θερμόμετρο να ανεβαίνει στα ύψη.

Κάποιοι εξ αυτών το κατάφεραν και βρέθηκαν στην εξέδρα των επισήμων και για λίγα λεπτά η κατάσταση ξέφυγε, με συμπλοκές ανάμεσα σε Παναθηναϊκούς! Χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων και κάποιων σεκιούριτι που έσπευσαν στο συγκεκριμένο σημείο, το ξύλο δεν γενικεύτηκε μετά τις πρώτες «ψιλές» που έπεσαν, ενώ η κατάσταση εκτονώθηκε όταν ακούστηκε το σύνθημα «εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ» και έλαβε τέλος με τη λήξη του αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...