Άλτμαν τριετίας στον Παναθηναϊκό

Από sdna.gr : Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Όμρι Άλτμαν με τον Ισραηλινό να ανακοινώνεται από την «πράσινη» ΠΑΕ για τα επόμενα τρία χρόνια
Πηγή: sdna.gr
Άλτμαν τριετίας στον Παναθηναϊκό

Ο Ομρι Άλτμαν είχε από την Παρασκευή περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον το μόνο που απέμενε ήταν να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αυτό έγινε το Σάββατο και στη συνέχεια ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ο Ισραηλινός χαφ

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Όμρι Άλτμαν. Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το Τριφύλλι.

Ο Άλτμαν γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1994 στη Ραμάτ Γκαν του Ισραήλ. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία στην ακαδημία της Μακάμπι Τελ Αβίβ και νωρίς έδειξε τις ικανότητές του. Μέλος των εθνικών ομάδων Κ-16 και Κ-17 του Ισραήλ, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της αγγλικής Φούλαμ η οποία τον απέκτησε στα 17 του. Δύο χρόνια μετά γύρισε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ το 2014 δόθηκε δανεικός στη Χαποέλ Πετάχ Τίκβα. Ένα χρόνο αργότερα τον απέκτησε η Χαποέλ Τελ Αβίβ. Διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες του Ισραήλ μέχρι και την Κ-23».

Διαβάστε ακόμη...