Έκλεισε το deal για Μπεργκ στα 3,3 εκατ. ευρώ

Από sdna.gr: Παίκτης της Αλ Αΐν πρέπει να θεωρείται πλέον ο Μάρκους Μπεργκ αφού ολοκληρώθηκε η συμφωνία με την πλευρά του Παναθηναϊκού με το συνολικό κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 3,3 εκατ. ευρώ.
Πηγή: sdna.gr
Έκλεισε το deal για Μπεργκ στα 3,3 εκατ. ευρώ

Όπως έχει γίνει γνωστό από τη Δευτέρα, αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού μετέβη σήμερα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προκειμένου να γίνουν οι τελικές συζητήσεις με την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ αλλά και της αραβικής ομάδας για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες προερχόμενες από τα Εμιράτα από τη συνάντηση βγήκε ''λευκός καπνός'' και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό της μεταγραφής σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αγγίζει τα 3,3εκατ. ευρώ από τα οποία στον Παναθηναϊκό αντιστοιχούν περίπου 2,5εκατ. ευρώ καθώς το υπόλοιπο ποσοστό είναι του Αμβούργου. Πρόκειται για ένα ποσό το οποίο απέχει μεν από το νούμερο της ρήτρας που υπήρχε (5,2εκατ. ευρώ), ωστόσο, είναι σαφώς μεγαλύτερο από την αρχική πρόταση της Αλ Αΐν.

Πλέον, αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί είναι το πόσα είναι τα χρήματα θα βάλει άμεσα στα ταμεία του ο Παναθηναϊκός ώστε να μπορέσει να καλύψει τόσο τις οφειλές που έχει αλλά και να προχωρήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...