Τέλος οι Κολοβέτσιος, Βάργκας απ' την ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους Δημήτρη Κολοβέτσιο και Ρόναλντ Βάργκας.
Πηγή: sport24.gr
Τέλος οι Κολοβέτσιος, Βάργκας απ' την ΑΕΚ

Παρελθόν απ' το ρόστερ της ΑΕΚ αποτελούν κι επίσημα οι Ρόναλντ Βάργκας και Δημήτρης Κολοβέτσιος. Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους δύο παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν τυπικά στις 30 Ιουνίου.

Τόσο στον Κολοβέτσιο όσο και στον Βάργκας προτάθηκε νέο συμβόλαιο, αλλά οι δύο παίκτες δεν έμειναν ευχαριστημένοι απ' την προσφορά, με αποτέλεσμα να αναζητήσουν αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Κολοβέτσιος θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ενώ για τον Βενεζουελάνο υπάρχει ενδιαφέρον τόσο απ' τους "πράσινους" όσο κι από ομάδες του Βελγίου.

Ο Κολοβέτσιος αγωνίστηκε την τελευταία τριετία στην Ένωση, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου οι "κιτρινόμαυροι" να επιστρέψουν στη Super League, αλλά και να κατακτήσουν το Κύπελλο την περυσινή σεζόν. Ο εκ των αρχηγός της ΑΕΚ πραγματοποίησε 93 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας και τέσσερα γκολ. Απ' την άλλη πλευρά, ο ο Βάργκας έπαιξε για δύο σεζόν με τα κιτρινόμαυρα, πετυχαίνοντας 14 γκολ και μοιράζοντας 15 ασίστ σε 55 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν επιτεύχθηκε συμφωνία για την ανανέωση των συμβολαίων του Δημήτρη Κολοβέτσιου και του Ρόναλντ Βάργκας, οι οποίοι επικοινώνησαν πριν από λίγο με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ως εκ τούτου και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν για το που θα συνεχίσουν την καριέρα τους.

Eυχαριστούμε και τους δύο ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα αυτά τα χρόνια. Θα έχουν πάντα το σεβασμό και την αγάπη μας. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επιλογή που θα κάνουν για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...