Παραπολιτικά: Άνανδρο αυτό που έκανε ο Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Απο sdna.gr : Θέση κατά του Μάρκους Μπεργκ για τη στάση που τήρησε στο θέμα της μεταγραφής του πήραν τα «Παραπολιτικά».
Πηγή: sdna.gr
Παραπολιτικά: Άνανδρο αυτό που έκανε ο Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Πιο συγκεκριμένα, η έγκυρη εφημερίδα που πρόσκειται στον Βαγγέλη Μαρινάκη, σε μια δύσκολη εποχή για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο κείμενο για τον Σουηδό επιθετικό έχει ως τίτλο: «Πραγματικά κρίμα, Μάρκους Μπεργκ», σχολιάζοντας ως «απολύτως καταδικαστέο» και «άνανδρο» το γεγονός ότι ο Μπεργκ πήγε να μιλήσει με την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων χωρίς να ενημερώσει, καθώς και την προσφυγή που κατέθεσε.

Τα «Παραπολιτικά» αναφέρουν χαρακτηριστικά για το θέμα Μπεργκ στον Παναθηναϊκό: «Ανεξάρτητα από το αν συμπαθεί κανείς τον Παναθηναϊκό, αυτό που έκανε ο Μάρκους Μπεργκ ήταν απολύτως καταδικαστέο. Και άνανδρο. Ο Σουηδός που μόλις πέρυσι υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟ, χωρίς να ενημερώσει κανένα σηκώθηκε και έφυγε και πήγε στα Εμιράτα για να διαπραγματευτεί με μια αραβική ομάδα, που, όπως αποδείχτηκε, του δίνει 3 εκατ. τον χρόνο. Στη συνέχεια όταν ο ΠΑΟ απαίτησε τουλάχιστον τα χρήματα της ρήτρας του συμβολαίου του, όχι μόνο δεν πίεσε τους Άραβες να πληρώσουν, αλλά κατέθεσε και προσφυγή, στην οποία επικαλείται μικροκαθυστερήσεις πληρωμών και ζητά να μείνει ελεύθερος, αλλά και να πληρωθεί όλο το υπόλοιπο συμβόλαιό του, που λήγει το 2019».

Στη συνέχεια τα «Παραπολιτικά» αναφέρουν διάφορα περιστατικά που ενδεχομένως να ξενέρωσαν τον Σουηδό άσο στον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας όμως ξανά πως αυτό δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά του, τη στιγμή που ο σύλλογος κράτησε μια σωστή στάση απέναντί του.

«Και να ισχύουν όλα αυτά, δεν δικαιολογούν τις πράξεις του. Ο Μπεργκ υπέγραψε κάποτε στον ΠΑΟ, όταν δεν τον ήθελε κανείς. Τον βοήθησαν όλοι να σταθεί στα πόδια του και να επιστρέψει στην Εθνική, τον έκαναν αρχηγό, τον πρόσεχαν και τον αγαπούσαν όσο κανέναν άλλο. Του έδωσαν ένα νέο συμβόλαιο, τον θεωρούσαν ηγέτη της ομάδας. Όλα αυτά τα διέγραψε μονοκονδυλιά», αναφέρουν τα «Παραπολιτικά», που κλείνουν τον σχολιασμό τους στον Μπερκ, τονίζοντας: «Λένε πως στους χωρισμούς ο άνθρωπος βγάζει τον χειρότερο εαυτό του. Κανείς δεν περίμενε ότι ο Σουηδός θα αποδεικνυόταν τόσο κακός και τόσο σκληρός».

Διαβάστε ακόμη...