Ακόμα πιο… χαμηλά ο Παναθηναικός

Από inpaok.com : Παρά την προφορική συμφωνία του Παναγιώτη Αγριογάννη με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, η επιστροφή του επιτυχημένου προπονητή τερματοφυλάκων στον Παναθηναϊκό βρίσκεται στον... αέρα και πολύ δύσκολα θα υπάρξουν υπογραφές.
Πηγή: inpaok.com
Ακόμα πιο… χαμηλά ο Παναθηναικός

Παρά την προφορική συμφωνία του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον επιτυχημένο γυμναστή που τον έφερνε προ των πυλών του τριφυλλιού, τα δεδομένα τροποποιήθηκαν άρδην τις τελευταίες ώρες και πλέον οι πιθανότητες επιστροφής του Αγριογιάννη είναι ελάχιστες.

Η πιθανότερη αιτία που η συγκεκριμένη υπόθεση οδηγείται προς ναυάγιο είναι οικονομικής φύσεως, παρά το γεγονός ότι στην προφορική συμφωνία των δύο πλευρών ο Αγριογιάννης ήταν θετικά διακείμενος στην πρόταση που του είχε γίνει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιο που του προσέφεραν να υπογράψει, ανέφεραν αποδοχές μειωμένες κατά 40% σε σχέση με τα χρήματα που συμφώνησε.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη και εάν δεν υπάρξει κάποια συγκλονιστική αλλαγή της τελευταίας στιγμής, επικρατέστερος θεωρείται ο προπονητής τερματοφυλάκων του Πανιώνιου, Βαγγέλης Φιλιππής, που έχει συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Διαβάστε ακόμη...