«Έτοιμος να φύγει ο Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι»

Δημοσίευμα από τη Σουηδία βάζει... φωτιά στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, καθώς υποστηρίζει ότι ο Μάρκους Μπεργκ πρόκειται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από το «τριφύλλι».
Πηγή: sdna.gr
«Έτοιμος να φύγει ο Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι»

Όπως αναφέρει η σουηδική ιστοσελίδα corren.se αναφέρει ότι ο Σουηδός στράικερ του τριφυλλιού σκέφτεται πολύ σοβαρά την αποχώρησή του από την ομάδα εξαιτίας της πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι αισθάνεται αδικημένος και πως έχουν συμβεί πολλά που τον έχουν προβληματίσει έντονα.

Σημαντικό ρόλο, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, έχουν παίξει τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ που σε μεγάλο βαθμό έθεσαν τους πράσινους εκτός διεκδίκησης του εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο εν λόγω ματς, οι Σουηδοί υποστηρίζουν πως ο Μπεργκ τιμωρήθηκε πολύ αυστηρά και έγινε... μπαλάκι σε πολιτικά παιχνίδια.

Μάλιστα, ο Σουηδός υποστήριξε σε δηλώσεις του στην πατρίδα του ότι ''Ήθελα πολύ να κερδίσω κάτι όμως δεν τα κατάφερα. Είναι πολύ δύσκολο όταν δεν είσαι το μεγαλύτερο κλαμπ με τα περισσότερα λεφτά και την περισσότερη δύναμη στη χώρα''. Παράλληλα, υποστήριξε ότι ''Γνωρίζω για το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων όμως τώρα κοιτάω την Εθνική ομάδα. Το οποιοδήποτε ενδιαφέρον είναι υποθετικό αν δεν υπάρξει επίσημη πρόταση στο τραπέζι. Όπως είναι λογικό κάθε παίκτης σκέφτεται την προοπτική της Λα Λίγκα. Είμαι 31 και δεν ξέρω ακόμα πόσες σημαντικές ευκαιρίες για ένα καλό συμβόλαιο θα έχω''.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για δηλώσεις του ποδοσφαιριστή στην μεικτή ζώνη και τα όσα παραπάνω αναφέρονται αποτελούν συμπέρασμα του συντάκτη του εν λόγω μέσου.

 

Διαβάστε ακόμη...