Ολοταχώς για εμπλοκή των αδερφών Μπίκα!

Απο metrosport.gr : Μπορεί η Βέροια να έγινε η πρώτη ομάδα που υποβιβάστηκε από τη Super League, μπορεί τα χρέη που κουβαλάει από τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους να μην επιτρέπουν πολύ μεγάλα περιθώρια για αισιοδοξία, όμως η πρόσφατη επαναδραστηριοποίηση των αδερφών Μπίκα και η προσπάθεια τους να πετύχουν αυτό που δεν πέτυχαν τον περασμένο Ιανουάριο μοιάζει ικανή να ανατρέψει το διαμορφωθέν αρνητικό κλίμα.
Πηγή: metrosport.gr
Ολοταχώς για εμπλοκή των αδερφών Μπίκα!

Οι δύο επιχειρηματίες, πριν από τέσσερις μήνες βρέθηκαν ένα βήμα από την ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Βέροιας, αλλά τότε το deal «κόλλησε» λόγω των υπερβολικών απαιτήσεων που προέβαλλε η νυν διοίκηση. Τώρα, όμως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, αφού ενδιάμεσα οι «κυανέρυθροι» έχουν υποβιβαστεί και το χρέος μοιάζει πολύ δύσκολο να μπορεί να καλυφθεί από το υπάρχον διοικητικό σχήμα.

Ηδη, μάλιστα, η πρώτη επαφή που έχει γίνει με τους ποδοσφαιριστές για να διαπιστωθεί αν υπάρχει περιθώριο για συμβιβασμούς, απέβη άκαρπη και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νέα προσέγγιση με τους αδερφούς Μπίκα, οι οποίοι δεν έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους να εμπλακούν στο ποδόσφαιρο. Στην τελευταία συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών φάνηκε για πρώτη φορά από την μέρα που ξεκίνησαν οι επαφές ότι υπάρχει σημείο επαφής.

Κι αυτό δεν είναι άλλο από την πρόθεση που διαπιστώνεται να καλυφθούν τα χρέη που υπάρχουν στους ποδοσφαιριστές και να γίνει προσπάθεια να διαμορφωθεί ένα ρόστερ που δεν θα έχει απλά ως στόχο να κατέβει η ομάδα στο νέο Πρωτάθλημα (σ.σ. όπως συμβαίνει τώρα), αλλά να διεκδικήσει την άμεση επάνοδο στη Super League την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε ακόμη...