Στο «σκαμνί» για απειλή Ολυμπιακός και Μοντέστο!

Απο sdna.gr : Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία τον Φρανσουά Μοντέστο για τις απειλές προς τον παρατηρητή Βρακά και τον Ολυμπιακό ως συνυπεύθυνο. Εκ νέου –και επίσημα- κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών!
Πηγή: sdna.gr
Στο «σκαμνί» για απειλή Ολυμπιακός και Μοντέστο!

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα βρεθεί την επόμενη Πέμπτη (4/5) ο Φρανσουά Μοντέστο προκειμένου να απολογηθεί για την συμπεριφορά του στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» κατηγορείται ότι έπιασε από το πρόσωπο τον παρατηρητή του αγώνα, Κώστα Βρακά και τον απείλησε με την φράση «θα δεις τι θα πάθεις» και πλέον κινδυνεύει –βάσει του Άρθρου 28 περί «απειλών σε αξιωματούχους»- με βαρύ πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρου για ένα έτος.

Ως συνυπεύθυνη και υπαίτια για την συμπεριφορά του στελέχους της, κλήθηκε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον Πειραϊκό σύλλογο να κινδυνεύει με ποινές από τιμωρία της έδρας ως και αφαίρεση βαθμών!

Σε απολογία κλήθηκε και η ΠΑΕ ΑΕΚ για την συμπεριφορά των οπαδών της (άναμμα και ρίψη πυρσών), ενώ την ίδια μέρα ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου θα βρεθεί και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...