Κορακάκης: «Θα εστιάσουμε στα αδύναμα σημεία του ΠΑΟΚ»

Στα αδύναμα σημεία του «Δικεφάλου» θα εστιάσει ο Γιώργος Κορακάκης ώστε να πάρει η ομάδα του κάποιο θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Δευτέρας (28/11)
Πηγή: metrosport.gr
Κορακάκης: «Θα εστιάσουμε στα αδύναμα σημεία του ΠΑΟΚ»

Συνέντευξη στο PeristeriNews.gr παραχώρησε ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Κορακάκης.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τους φετινούς στόχους της ομάδας, αλλά και για τον αγώνα της Δευτέρας (28/11) απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου τόνισε ότι μπορεί η ομάδα του να έχει αρνητική παράδοση στην Τούμπα, ωστόσο ποδόσφαιρο δεν παίζει η παράδοση, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι οι ποδοσφαιριστές του θα τα δώσουν όλα για να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

«Η παράδοση δεν παίζει ποδόσφαιρο. Είναι κλισέ, αλλά είναι αλήθεια. Με την ΑΕΚ είχαμε κακή παράδοση, αλλά τελικά καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Σίγουρα κάτι λέει. Ίσως μας ταιριάζει η ομάδα. Το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι τα παιδιά θα καταθέσουν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό, είτε αυτό είναι η ισοπαλία, είτε είναι και η νίκη».

Παράλληλα σχολίασε και τη δημιουργική ικανότητα των παικτών του Βλάνταν Ίβιτς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ο «Δικέφαλος» έχει αδυναμίες στις οποίες θα εστιάσει αυτός και οι παίκτες του, ώστε να μπορέσουν να πάρουν κάτι καλό από το παιχνίδι.

«Πρέπει να προσέξουμε τη δημιουργική ικανότητα του ΠΑΟΚ. Αλλά εμείς κοιτάμε την ομάδα μας πρώτα. Κοιτάμε να είμαστε όπως πρέπει σε φάση άμυνας, σε φάση επίθεσης, σε μεταβάσεις όταν κερδίζουμε ή χάνουμε την μπάλα. Από εκεί και πέρα το κάθε ματς το βλέπουμε διαφορετικά και εστιάζουμε και στο δυνατό σημείο του αντιπάλου, που αυτό είναι μία πραγματικότητα. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, με αυτοματισμούς και επικίνδυνη γιατί βγάζει πολλούς παίκτες στην επίθεσή της. Ταυτόχρονα, όμως, έχει και αδύναμα σημεία, πάνω εκεί θα εστιάσουμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι καλό από το παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...