Σε... τροχιά «διαζυγίου» ΑΕΚ και Λέσκοτ

Οι διαδοχικές επαφές της ΑΕΚ με την πλευρά του Τζολέον Λέσκοτ, ο μάνατζερ του που ήρθε στην Αθήνα, τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και το σενάρια που φαίνεται να έχει πιο πολλές πιθανότητες.
Πηγή: sdna.gr
Σε... τροχιά «διαζυγίου» ΑΕΚ και Λέσκοτ

Σε... τροχιά «διαζυγίου» φαίνεται πως έχουν μπει η ΑΕΚ και ο Τζολέον Λέσκοτ, με τα δεδομένα να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να υπάρξει κάποια ανατροπή ώστε οι δύο πλευρές να συνεχίσουν σε κοινό δρόμο. Από νωρίς το πρωί που προέκυψε το θέμα με τις... τάσεις φυγής του Άγγλου στόπερ, οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν διαδοχικές επαφές με τους εκπροσώπους του, αλλά και με τον ίδιο, με το χάσμα μεταξύ τους να μην γεφυρώνεται.

Στην ΑΕΚ φαίνεται ξεκάθαρα πως χρεώνουν το θέμα που άνοιξε στην πλευρά του ποδοσφαιριστή. Θεωρούν ότι ο Λέσκοτ δεν μπορεί να έχει καμία πραγματική ανησυχία ή ένσταση για την πορεία της αποθεραπείας του, από τη στιγμή που η ομάδα του επέστρεψε να χειρουργηθεί στον δικό του γιατρό (Άντι Γουίλιαμς), στο Λονδίνο, να κάνει εκεί το πρώτο μέρος της αποθεραπείας του και να επιστρέψει στην Ελλάδα έχοντας για κάποιες μέρες μαζί του δικό του φυσιοθεραπευτή. Και το σημαντικότερο όλων, στην ΑΕΚ βρίσκονται από την πρώτη στιγμή σε συνεχή επικοινωνία (μέσω e-mail) με τον Άγγλο γιατρό του παίκτη, ο οποίος παρουσιαζόταν ικανοποιημένος για την πορεία του.

Συνεπώς, στην Ένωση πιστεύουν ότι η διαρροή του θέματος από την πλευρά του, είχε ως στόχο να πιεστεί η ΠΑΕ για να του ικανοποιήσει την επιθυμία του να μεταβεί στην Αγγλία (κάτι που του είχε αρνηθεί προ δέκα περίπου ημερών), καθώς και κάποια άλλα πράγματα που είχε ζητήσει το τελευταίο διάστημα, εκτός συμβολαίου του. Μάλιστα, στην ΑΕΚ θεωρούν ότι δεν είναι τυχαίο και το τάιμινγκ που άνοιξε αυτή η υπόθεση, καθώς από τα ξημερώματα της Τρίτης βρίσκεται στην Ελλάδα και ο Άγγλος εκπρόσωπος του Λέσκοτ.

Για τον λόγο αυτό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν κρατήσει μια πολύ σκληρή στάση από την αρχή, την ίδια στιγμή που η πλευρά του παίκτη παρουσιάζεται διαλλακτική για να βρεθεί μια φόρμουλα και να κλείσει η υπόθεση. Μετά από διαδοχικές συζητήσεις και συναντήσεις που έχουν γίνει εντός της ημέρας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει νέα συνάντηση απόψε.

Όλα τα ενδεχόμενα σε αυτή την υπόθεση εξακολουθούν να είναι ανοικτά, όμως τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί σε αυτή την υπόθεση, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι αυτή τη στιγμή το σενάριο που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, από αυτό της... εκτόνωσης της κατάστασης. Βέβαια, δεν πρόκειται για μια... εύκολη υπόθεση, καθώς ο Λέσκοτ έχει ένα σημαντικό συμβόλαιο χρονικής διάρκειας δύο ετών, όμως οι συζητήσεις φαίνεται να έχουν μπει στον δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση.

Διαβάστε ακόμη...