«Ολυμπιακός για Μπρούνο Βιάνα»

Aπό sdna.gr : Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους ο Ολυμπιακός έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό της Κρουζέιρο Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος είναι πολύ κοντά να φορέσει τα ερυθρόλευκα.
Πηγή: sdna.gr
«Ολυμπιακός για Μπρούνο Βιάνα»

Για την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού της Κρουζέιρο, Μπρούνο Βιάνα κινείται τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία.

Ο 21χρονος στόπερ, ο οποίος είναι από τις φετινές αποκαλύψεις της Κρουζέιρο, έκανε τις πρώτες του συμμετοχές με τον ομάδα του Μπέλο Οριζόντε με τον Πάουλο Μπέντο στο τιμόνι της και ως εκ τούτου έχει την πλήρη στήριξη του Πορτογάλου τεχνικού, που εγγυάται για την αξία του.

Οι πηγές από την Βραζιλία που επιβεβαιώνονται από τον σύλλογο του Μπέλο Οριζόντε κάνουν λόγο πως η Κρουζέιρο διαπραγματεύεται με σύλλογο από την Ευρώπη για την πώληση του Μπρούνο Βιάνα έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να κλείσει την μεταγραφή του ταλαντούχου Βραζιλιάνου στόπερ, ο οποίος μετρά 13 συμμετοχές φέτος στο Μπραζιλεράο.

Πρόκειται σαφώς για μία επιλογή έκπληξη, δεδομένου ότι μέχρι τις αρχές του 2016, ο Μπρούνο Βιάνα δεν είχε ούτε μία επαγγελματική συμμετοχή (προέρχεται από τις ακαδημίες της Κρουζέιρο, όπου ανήκει από το 2010), ενώ όπως είναι φυσικό πρώτη φορά ενδέχεται να βγει από τα σύνορα της Βραζιλίας.

Ωστόσο, οι πληροφορίες μιλούν για ένα κεντρικό αμυντικό με πλούσια φυσικά προσόντα (1,87), αρκετά γρήγορο, με καλή τεχνική, ο οποίος κλήθηκε μάλιστα πρόσφατα και στην προεπιλογή της Εθνικής Βραζιλίας U-20.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Μπρούνο Βιάνα και πως το θέμα του είναι πολύ προχωρημένο σε βαθμό που σύντομα ενδέχεται να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Δείτε σε βίντεο μερικά στιγμιότυπα του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού

Διαβάστε ακόμη...