«Αυτός είναι ο Σέρβος που θέλει τον Ηρακλή»

Το προφίλ του Σέρβου επιχειρηματία που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Ηρακλής σκιαγράφησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο παράγοντας του τμήματος γυναικείου μπάσκετ του συλλόγου, Απόστολος Τσιπίδης.
Πηγή: thessports.gr
«Αυτός είναι ο Σέρβος που θέλει τον Ηρακλή»

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Δεν έχω κανένα θεσμικό ρόλο στον Ηρακλή. Αγαπώ την ομάδα, ήμουν παράγοντας στο μπάσκετ και συνεχίζω τώρα στο γυναικείο μπάσκετ. Κάνω το χρέος μου να βοηθήσω την ομάδα και γιατί χωρίς ποδόσφαιρο του Ηρακλή, δεν υπάρχει ούτε μπάσκετ ούτε βόλεϊ. Όπως το 2010 που είχε ζητήσει ο Ρέμος τη βοήθειά μου και την έδωσα έτσι και τώρα έκανα την προσπάθειά μου και βρήκα δύο επενδυτές. Έναν από τη Σερβία και έναν από το Βέλγιο. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να ευοδώσει αυτή η επαφή. Το ενδιαφέρον του Σέρβου έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, το κομμάτι του επενδυτή από Βέλγιο ακόμη είναι σε αρχικό στάδιο».

Για το προφίλ του Σέρβου επιχειρηματία: «Είναι άνθρωπος που έδειξε στη Σερβία τις δυνατότητές του ως παράγοντας και επιχειρηματίας. Έχει κατασκευαστικές εταιρείες, σούπερ μάρκετ και εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Ήταν πολλά χρόνια παράγοντας σε μεγάλη ομάδα της Σερβίας. Είναι άνθρωπος με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και είναι η δεύτερη φορά που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Ηρακλή, είχε έρθει και το 2011 στην Ελλάδα. Η κατάσταση ήταν τραγική τότε. Ήταν επικεφαλής ο Ξενίδης αν θυμάστε την περίοδο που ο σύλλογος δεν είχε ούτε ρεύμα. Δεν ήταν η ομάδα στη Super League, δεν υπήρχαν προϋποθέσεις. Με τις τωρινές συνθήκες πιστεύω ότι ίσως έχουμε καλύτερη τύχη. Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νεότερα από την πλευρά του. Έχει λάβει γνώση των χρεών της ομάδας και του τι συμβαίνει και είναι πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα να υπάρχει συνάντηση στη Θεσσαλονίκη. Είναι επί χρόνια συνεργάτης μου και εγώ τον φέρνω στον Ηρακλή. Και τότε εγώ τον έφερα και τώρα προσπαθώ να τον πείσω να αναλάβει. Αν τον πείσουμε δεν θα υπάρχει ποτέ ξανά οικονομικό θέμα για τον Ηρακλή».

Για το πότε ευελπιστεί πως θα τελειώσει η υπόθεση του Σέρβου: «Με βάση τα αλλεπάλληλα ραντεβού με τον Αντωνέλλη και την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα, ευελπιστώ πως αν όχι αυτή την εβδομάδα από Δευτέρα, Τρίτη θα έχουμε τελικές εξελίξεις».

Για το προφίλ του Βέλγου: «Είναι σε πρώιμο στάδιο η κατάσταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Είναι μια εταιρεία σοβαρότατη, πρόκειται για ιδιοκτήτη εταιρείας αυτοκινήτων στο Βέλγιο. Σοβαρότατη περίπτωση απλά είναι σε πιο πρώιμο στάδιο».

Διαβάστε ακόμη...