«Λουλούδι»παίρνει ο Ολυμπιακός (video)

Ως ο... νέος Μέσι, παρουσιάζεται ο Μάρκο Μαρίν, ο μεσοεπιθετικός, τον οποίο θέλει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός.
Πηγή: thessports.gr
«Λουλούδι»παίρνει ο Ολυμπιακός (video)

Τα πράγματα, βέβαια, είναι λίγα διαφορετικά!

Ο 28χρονος Βόσνιος, σερβικής καταγωγής, που έχει γερμανική υπηκοότητα, έχει παίξει στην Εθνική Γερμανίας και λογιζεται ως "Γερμανός", δεν είναι καθόλου εύκολος χαρακτήρας και δεν αξιοποίησε ποτέ το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

Το 2012, τον αγόρασε η Τσέλσι από την Βέρντερ με 8 εκατομμύρια ευρώ, αλλά στο Λονδίνο δεν κατάφερε ποτέ να παίξει και τα τέσσερα χρόνια που μεσολάβησαν ήταν "πέρα – δώθε".

Πήγε κατά σειρά σε Σεβίλλη, Φιορεντίνα (έπαιξε αλλαγή και στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ), Άντερλεχτ και Τράπζονσπορ ως δανεικός. Με εξαίρεση την τουρκική ομάδα (24 συμ), σε καμιά άλλη δεν ήταν βασικός, και σε όλες έκανε ελάχιστα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Στην Τράπζονσπορ μάλιστα, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τον περασμένο Νοέμβριο, όταν σε μια προπόνηση ήρθε στα χέρια με συμπαίκτη του, ο οποίος τον μάρκαρε σκληρά.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα, αφού η προπόνηση ήταν ανοιχτή, ενώ μετά το επεισόδιο, κι αφού μπήκαν στη μέση οι συμπαίκτες του για να μην ξεφύγει η κατάσταση, ο Μαρίν σηκώθηκε κι έφυγε από το γήπεδο, είπε "αυτή είναι η ομάδα σας" στους δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν την προπόνηση, μπήκε στο αυτοκίνητό του με τα ρούχα της προπόνησης κι έφυγε!

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε ακόμη...