Εκεί «κολλάει» του Νιλμάρ

Από sport-fm.gr: Κάποια δεδουλευμένα του Νιλμάρ, που προσπαθεί να γλιτώσει η Αλ Νασρ, «μπλοκάρουν» για την ώρα την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Βραζιλιάνου στον Ολυμπιακό. Αισιοδοξία στους «ερυθρόλευκους».
Πηγή: sport-fm.gr
Εκεί «κολλάει» του Νιλμάρ

Παρατείνεται η αγωνία για Νιλμάρ. Η άφιξη του Βραζιλιάνου φορ στην Αθήνα πήρε παράταση μέχρι νεωτέρας.

Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει να κάνει με απαιτήσεις της Αλ Νασρ για χρήματα, αλλά για την προσπάθεια των Αράβων να γλιτώσουν κάποια χρήματα που οφείλουν στον ποδοσφαιριστή. Το ποσό αυτό είναι της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ και η ομάδα του Ντουμπάι προσπαθεί να απαλλαγεί από το χρέος αυτό ελπίζοντας είτε ο Ολυμπιακός να το καλύψει, είτε να παραιτηθεί ο ποδοσφαιριστής από τη διεκδίκησή του.

Ο 32χρονος άσος όπως είναι λογικό προσπαθεί να διασφαλίσει πως θα πάρει τα χρήματά του ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος αυτών, ενώ και ο Ολυμπιακός ασφαλώς δεν θέλει να καλύψει τα χρέη άλλων.

Οι Πειραιώτες είναι πλήρως ενήμεροι για τις εξελίξεις και αισιοδοξούν πως το συγκεκριμένο ζήτημα θα έχει θετική κατάληξη. Άλλωστε με τον Νιλμάρ υπάρχει συμφωνία για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Από εκεί και πέρα, ο Μαουρίτσιο είναι το φαβορί για τη θέση του στόπερ και αναμένονται σύντομα εξελίξεις, όπως και για την απόκτηση εξτρέμ.

Διαβάστε ακόμη...