Στο Περιστέρι το ΠΑΣ Γιάννινα - Άλκμααρ

Νέα αλλαγή έδρας για το ΠΑΣ Γιάννινα - Άλκμααρ, αυτήν τη φορά οριστική, με το Περιστέρι να γίνεται ευρωπαϊκή έδρα των Γιαννιωτών.
Πηγή: contra.gr
Στο Περιστέρι το ΠΑΣ Γιάννινα - Άλκμααρ

Από Ζωσιμάδες, Λεωφόρο και από Λεωφόρο στο Περιστέρι καταλήγει το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την Άλκμααρ, για τον επαναληπτικό του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League στις 4 Αυγούστου.

Οι αντιδράσεις από οργανωμένους οπαδούς και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στην παραχώρηση του "Απόστολος Νικολαΐδης" στους Γιαννιώτες έφερε αλλαγή πλάνων.

Αρχικά ο ΠΑΣ είχε ζητήσει το γήπεδο του "τριφυλλιού", διότι η φυσική έδρα τους δεν πληροί τα κριτήρια της UEFA. Η επιλογή της Λεωφόρου έγινε λόγω της παρουσίας πολλών Γιαννιωτών στην Αθήνα, οι οποίοι θα είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας τους.

Ο ΠΑΣ είχε ζητήσει το γήπεδο του Ατρομήτου πριν από τη Λεωφόρο, ωστόσο λόγω κάποιων βελτιωτικών έργων, προτιμήθηκε η λύση της Λεωφόρου. Από τη στιγμή που δεν προκρίθηκε η τελευταία, οι άνθρωποι του ΠΑΣ επέστρεψαν στη λύση του Περιστερίου.

Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, έδωσε το "πράσινο φως" στον ΠΑΣ και η ΕΠΟ έχει αποστείλλει ήδη σχετικό αίτημα στην UEFA για τα διαδικαστικά, με συνέπεια να απομένει η οριστικοποίηση της αλλαγής έδρας.

Διαβάστε ακόμη...