Έφεση κατά της αδειοδότησης της ΑΕΚ, λόγω οφειλών

Οι Βαγγέλης Βλάχος, Παντελής Καφές και Γιάννης Αραμπατζής έκαναν έφεση κατά της απόφασης της πρωτοβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης, σχετικά με την άδεια που χορήγησε στην ΑΕΚ.
Πηγή: sdna.gr
Έφεση κατά της αδειοδότησης της ΑΕΚ, λόγω οφειλών

Τόσο ο πρώην τεχνικός της Ένωσης, όσο και οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές της έχουν λαμβάνειν χρήματα από την... παλιά ΑΕΚ και γι' αυτό κατέθεσαν έφεση σχετικά με την άδεια που χορήγησε η πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ στον Δικέφαλο.

Συγκεκριμένα στον Βαγγέλη Βλάχο οφείλονταν 70.000 ευρώ, ενώ στους Καφέ κι Αραμπατζή ένα ποσό της τάξης των 500,000 ευρώ (συνολικά), χρήματα όμως που έπρεπε να είχε καταβάλει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πριν τη διάλυσή της. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές βέβαια που εκπροσωπούνται από τον δικηγόρο Γιώργο Παναγόπουλο είχαν καταθέσει καταγγελία και στο πρωτοβάθμιο όργανο ζητώντας να μην αδειοδοτηθεί ο σύλλογος, χωρίς όμως να γίνει δεκτή.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να επισημανθεί πως η ΑΕΚ έχει ήδη δικαιωθεί από τη FIFA σχετικά με χρέη προς πρώην ποδοσφαιριστές της, οπότε υπάρχει ένα ισχυρό δεδικασμένο.

Απολογείται στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ απολογείται σήμερα στην Επιτροπή Δεοντολογίας τις ΕΟΠ αναφορικά με τις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον διαιτητή Δελφάκη έπειτα τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή, υπόθεση που ξεκίνησε μετά από καταγγελία του Γιώργου Γκιρτζίκη.

Συγκεκριμένα ο «Τίγρης» είχε δηλώσει: «Ένα μπράβο στην ΑΕΚ, που κέρδισε 4-1 με 10 παίκτες, με έναν διαιτητή... περίεργο. Όμως δεν πειράζει. Σε οκτώ μήνες αυτοί οι διαιτητές θα σφυρίζουν για να... φύγουν τα τρένα. Μόνο εκεί θα σφυρίζουν».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...