Μεγάλος κίνδυνος για ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Λόγω της αποχής των δικηγόρων δεν εκδικάστηκε ούτε σήμερα η υπόθεση του αγώνα ΠΑΟΚ – Ατρομήτου, που θα οδηγήσει -εκτός απροόπτου- σε τιμωρία της Τούμπας και όπως πηγαίνουν τα πράγματα, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει πλέον σοβαρά, να δώσει τον ημιτελικό του Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών!!!
Πηγή: thessports.gr
Μεγάλος κίνδυνος για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατηγορείται για το αντικείμενο που χτύπησε τον Λαζαρίδη και με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για έναν αναπτήρα που χτύπησε τον Κουλιμπαλί του Πλατανιά, η ποινή θα είναι η ίδια.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να δικάσει σήμερα, προφανώς γιατί οι δικηγόροι του πήραν άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο και θα εκτίσει την ποινή του την άλλη Κυριακή με τον Ατρόμητο.

Η υπόθεση του ΠΑΟΚ αναβλήθηκε κι αν δεν εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα, ο κίνδυνος να γίνει ο ημιτελικός στην Τούμπα κεκλεισμένων των θυρών είναι προ των πυλών.

Οι ημιτελικοί δεν έχουν οριστεί ακόμη, αλλά ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, είπε ότι οι αγώνες θα γίνουνν 2-3 Μαρτίου και 16-17 Μαρτίου.

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ πριν τους ημιτελικούς, είναι στις 27 Φεβρουαρίου με τον Αστέρα στην Τούμπα. Το επόμενο είναι στις 20 Μαρτίου.

Η αποχή των δικηγόρων λήγει την επόμενη εβδομάδα, αλλά μάλλον θα ανανεωθεί.

Αν δοθεί αναβολή και την ερχόμενη εβδομάδα και εκδικαστεί η υπόθεση την μεθεπόμενη, ο ΠΑΟΚ θα την έχει πατήσει...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...