Συνεργασία Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και "Hell Energy drink"

Από paokbc.gr: Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την εναρξη της συνεργασίας της με ένα από τα μεγαλύτερα ενεργειακά ποτά, το «HELL ENERGY DRINK», το οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Πηγή: paokbc.gr
Συνεργασία Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και "Hell Energy drink"

Παρουσίαση HELL ENERGY DRINK

Το HELL ENERGY DRINK είναι ένα νέο και ήδη επιτυχημένο μέλος της αγοράς ενεργειακών ποτών και ένα από τα Ταχέως Αναπτυσσόμενα Καταναλωτικά Αγαθά.(FMCG), γεγονός που αποδεικνύεται από τη σύντομη διαδρομή του προς την επιτυχία.

Το προϊόν γεννήθηκε το 2006 στην Ουγγαρία, κατέστη ηγετικό προϊόν στην χώρα του και είναι διαθέσιμο σε 38 χώρες στον κόσμο, καθώς είναι η πρώτη επιλογή των καταναλωτών σε αρκετές από αυτές.

Διαθέτει το πιο μοντέρνο εργοστάσιο παραγωγής ενεργειακών ποτών στην Ευρώπη και είναι το μοναδικό ενεργειακό ποτό που διαθέτει το υψηλότατο πιστοποιητικό ασφάλειας της Ευρώπης FSSC22000. Το μυστικό της επιτυχίας του είναι η εξαιρετική ποιότητα, η ιδανική αναλογία τιμής/αξίας και η διεθνής υποστήριξη με προωθητικές ενέργειες μάρκετινγκ και επικοινωνίας.

Βραβεία: Most impressive debut and best energy drink award (World food Moscow 2008), Super brands award (2012, 2013), POY (2012), MOMOT award 2013, PEGAZUS award 2014,Fssc 22000 certificate.

Διαβάστε ακόμη...