«Έρχεται παίκτης για τον ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Στον Arena FM 89.4 φιλοξενήθηκε χθες βράδυ μετά την επεισοδιακή νίκη επί του Άρη, ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Κώστας Παϊσιάδης.
Πηγή: arenafm.gr
«Έρχεται παίκτης για τον ΠΑΟΚ»

Μεταξύ άλλων τόνισε για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι πως: «Ήταν μια επεισοδιακή νίκη όσον αφορά το θέμα των διακοπών και της συνέχισης του παιχνιδιού. Στο 2-0 στα σετ, έγιναν πάλι αυτά τα συνηθισμένα έκτροπα που γίνονται στα παιχνίδια μέσα στην Μίκρα που τα έχουμε ζήσει τόσο με τον Ηρακλή όσο και με τον Άρη σήμερα (σ.σ. χθες) και κάποιες άλλες φορές σε άλλα παιχνίδια. Η διαφορά των ομάδων αγωνιστικά είναι τεράστια, νομίζω πως και πάλι ο ΠΑΟΚ αντέδρασε σωστά, μπήκαμε μετά την διακοπή καλά, ήμασταν λίγο παγωμένοι στο σετ που ακολούθησε και χάσαμε, αλλά νομίζω στο 4ο σετ ξαναβρήκε η ομάδα την ισορροπία της».

Όσον αφορά το Φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ και αν ο ΠΑΟΚ θα έχει ολοκληρώσει και την μεταγραφή του ξένου ακραίου, σημείωσε πως: «Βρισκόμαστε σε μια συνεχή διαπραγμάτευση, είναι θέμα ημερών, μπορώ να πω και ωρών πλέον. Εγώ θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό «φεγγάρι», θα πάει να παίξει δυο παιχνίδια στο Λιγκ Καπ, ώστε να φέρει ακόμα ένα τίτλο στο σωματείο και στην Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε ακόμη...