Μπερμπάτοφ, εσύ «σούπερ σταρ»

Από sentragoal.gr: Σε έναν ΠΑΟΚ όπου τα... στρατόπεδα έχουν γίνει λατρεία τα τελευταία χρόνια, η συμπεριφορά του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον αγώνα με την Καμπάλα έδωσε μια ακόμη αφορμή για ατέρμονες συζητήσεις.
Πηγή: sentragoal.gr
Μπερμπάτοφ, εσύ «σούπερ σταρ»

«Ελα μωρέ, αδιάφορος είναι ο Βούλγαρος. Δεν φτάνει που... περπατάει και όλο μαλώνει με τους συμπαίκτες του, σηκώνεται και φεύγει και από το γήπεδο επειδή έγινε αλλαγή» λέει ο ένας. «Τι να κάνει παραπάνω; Σε κάθε φάση σκυλιάζει και δεν παίρνει ούτε μια πάσα της προκοπής. Εσκασε ο άνθρωπος» απαντάει ο άλλος και τα επιχειρήματα δίνουν και παίρνουν.

Η ουσία όμως είναι ότι ο ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί την παρουσία αυτού του μεγάλου ποδοσφαιριστή, ούτε αγωνιστικά ούτε επικοινωνιακά και για αυτό ευθύνεται η ίδια η ομάδα και κυρίως ο Ιγκόρ Τούντορ.

Στο γήπεδο ο Μπερμπάτοφ συνεχίζει να φαίνεται κομμάτι ξένο προς την υπόλοιπη ομάδα, χωρίς συνδυασμούς με τους συμπαίκτες του έξω από τη μεγάλη περιοχή και χωρίς να τροφοδοτείται σωστά όταν είναι μέσα σε αυτήν.

Εκτός γηπέδου ο Τούντορ έχει παραδεχθεί δημόσια ότι δεν μπορεί παρά ο 34χρονος σούπερ σταρ να τυγχάνει ειδικής μεταχείρισης σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες του. Το θέμα όμως είναι αν τελικά υπάρχουν όρια σε αυτά που επιτρέπεται να κάνει ο Μπερμπάτοφ, ακριβώς γιατί είναι ο παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστής με το μεγάλο όνομα, και σε τι όχι.

Σε μεγάλο βαθμό το ίδιο ισχύει για όλους στον ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη τον Αρνεσεν, τον Τούντορ μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο. Γιατί οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής ξένος, ελληνας, έμπειρος, νεαρός αντιδρούσε όπως αντέδρασε ο Βούλγαρος, τα λαϊκά δικαστήρια θα ήταν ακόμη στην Τούμπα. Τώρα με τον Μπερμπάτοφ μάλλον για κουκούλωμα πάει η υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη...