«Κανείς στον ΠΑΟΚ δεν ξέρει την ιστορία του» (audio)

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σκαρτάδος.
Πηγή: metrosport.gr
«Κανείς στον ΠΑΟΚ δεν ξέρει την ιστορία του» (audio)

Ο παλιός μέσος του Δικεφάλου μίλησε για όλους και όλα, τονίζοντας πως το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ, είναι πως όσοι στελεχώνουν την ομάδα δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ και ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, επισήμανε την αναγκαιότητα της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας τον προσεχή Ιανουάριο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν το όνομα του «έπαιξε» για τιμ μάνατζερ στον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω καμιά επαφή και καμιά ενημέρωση»

Για τον Τάσο Κάκο: «Νομίζω ότι όχι μόνο ο Σκαρτάδος αλλά και άλλα παιδιά που έχουν προσφέρει στον ΠΑΟΚ αισθάνθηκαν άσχημα για το γεγονός ότι προσλαμβάνονται κάποια άτομα που δεν έχουν προφέρει στην ομάδα».

Για το γεγονός ότι αυτοί που στελεχώνουν τον ΠΑΟΚ δεν έχουν το DNA της ομάδας: «Αυτό πρέπει να το δει αρχικά ο μεγαλομέτοχος και κατά δεύτερο ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Σίγουρα έπρεπε να υπάρχουν άνθρωποι από την οικογένεια του ΠΑΟΚ για να τους δώσουν να καταλάβουν τι εστί ΠΑΟΚ. Εκτός αυτού, κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει και τι σημαίνει ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα, από ομάδες από διαιτησίες, γενικά σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί οι άνθρωποι να είναι ικανοί, κανένας δεν αμφιβάλλει, αλλά στην Ελλάδα είναι δύσκολο να κάνεις τον προπονητή και αυτό έχει αποδειχτεί και με προπονητές εγνωσμένης αξίας που ήρθαν στην χώρα μας και έφυγαν σαν αποτυχημένοι».

Για τον λόγο που τα χρήματα του Σαββίδη δεν πιάνουν τόπο: «Είναι μεγάλη συζήτηση. Ο Σαββίδης είναι διατεθειμένος να φτιάξει τον ΠΑΟΚ αλλά, κατά την άποψή μου, προσπαθεί να το κάνει με λάθος τρόπο αφού δεν έχει συνεργάτες που ξέρουν τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το νόημα και κάποιος πρέπει να μιλήσει όχι μόνο στον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή αλλά ακόμη και στους παίκτες που έρχονται στην ομάδα. Έρχονται με ένα συμβόλαιο με 200, 300, 500 χιλιάρικα, σου λέει «θα πάμε εκεί, θα παίξουμε έναν χρόνο όπως την πατρίδα μας και θα σηκωθούμε να φύγουμε». Την ιστορία του ΠΑΟΚ την ξέρουνε; Τους την έχει πει κανείς; Ποιος να τους την πει, αφού κανείς μέσα στην ομάδα δεν την ξέρει! Αν δεν ξέρεις που έρχεσαι, πώς θα κάνεις δουλειά;».

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ: «Οι μεταγραφές που έγιναν δεν έχουν βοηθήσει καθόλου. Αν εξαιρέσουμε, κατά την άποψή μου, τον Ροντρίγκες, τους άλλους δεν τους έχουμε δει καν. Ο Λέοβατς έπαιξε ένα ματς, έπαθε θλάση, 2 μήνες έξω, ξαναμπαίνει, πάλι θλάση, ξανά έξω. Ο Τσίμιροτ είναι επί μήνες τραυματίας. Τον Άντονις τον πληρώσαμε 500.000 και δεν έχει ακουμπήσει την μπάλα. Ο Όλσεν δεν βοήθησε. Πήραμε τον Μπερμπάτοφ, ένα μεγάλο όνομα, κανείς δεν αμφισβητεί την αξία του, και είναι μόνος. Με τον Παναιτωλικό, έδωσε 100 μπαλιές σωστές αλλά δεν υπάρχει κάποιος να τον βοηθήσει. Αν ο ΠΑΟΚ παίζει με στόπερ τον Σκόνδρα και τον Τζιόλη, αυτό είναι κατάντια. Είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να μην εναλλακτικές λύσεις για τους Κόστα και Βίτορ; Εκεί που πονούσε ο ΠΑΟΚ δεν έγιναν μεταγραφές. Ο Λέοβατς είτε ήρθε είτε δεν ήρθε είναι ένα και το αυτό. Δεν τον είδαμε γιατί είναι τραυματίας, δεν ξέρουμε αν μπορεί να προσφέρει. Μήπως ευθύνονται οι προπονήσεις και η προετοιμασία, μήπως ήρθε τραυματίας; Ο Άντονις, τόσον καιρό τι έχει;»

Για την εικόνα που του δίνει ο Τούντορ: «Είναι ένας εκρηκτικός προπονητής, το ζει το παιχνίδι, αλλά αν δεν καταλάβουν οι παίκτες που ήρθαν και δώσουν αυτό που μπορούν, δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο προπονητής. Ο ΠΑΟΚ θέλει ενίσχυση. θέλει παίκτες που να μπορούν να δώσουν το 100% μέσα στο γήπεδο».

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Σκαρτάδος στο Metropolis 95,5 

Διαβάστε ακόμη...