Η φανέλα… σπίτι τους!

Από inpaok.com: Μπορεί ο Ίγκορ Τούντορ να έχει δοκιμάσει διαφορετικούς σχεδιασμούς, από την αρχή της χρονιάς, ωστόσο υπάρχουν δύο «σταθερές», που ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν αποχωρίζεται ποτέ!
Πηγή: inpaok.com
Η φανέλα… σπίτι τους!

Δύο ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έχουν πάρει τη φανέλα του βασικού στο... σπίτι τους και δεν είναι άλλοι από τους Αλέξανδρο Τζιόλη και Ρόμπερτ Μακ. Αμφότεροι έχουν αγωνισθεί και στα 11 παιχνίδια της Super League, από την αρχή της σεζόν, «λύνοντας» τα χέρια του Κροάτη τεχνικού, όσον αφορά τις δύο από τις 11 θέσεις του αρχικού σχήματος. Ο Τζιόλης έχει φτάσει, αισίως, φέτος, τα 1039 λεπτά συμμετοχής με την ασπρόμαυρη φανέλα, ενώ ο Μακ τα 1005'.

"Γιατί πάντα ο Τζιόλης είναι αξιόπιστος και ξέρεις τι θα πάρεις; Γιατί είναι άντρας και ξέρει τι να κάνει. Εκεί ο προπονητής είναι καλός ψυχολόγος; Γιατί κάποιοι άλλοι έχουν μηδέν προσωπικότητα;

Γιατί για τους υπόλοιπους πρέπει να φταίει ο προπονητής; Γιατί πρέπει να ψάχνει τη γ@μημένη χημεία;", θα δηλώσει ο Τούντορ, εμφανώς, εκνευρισμένος στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και την νέα γκέλα της ομάδας, εκθειάζοντας, με τον τρόπο αυτό, την προσωπικότητα του Έλληνα μέσου.

Ο Σλοβάκος, από την άλλη, αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη εστία και μπορεί οι ευκαιρίες, που χάνει να είναι πολύ περισσότερες από τα γκολ, που σημειώνει, ωστόσο η ποιότητά του τού επιτρέπει να ξεχωρίζει με μια του ενέργεια.

Από' κει και πέρα, τους δύο πρωτοπόρους ακολουθούν οι Γκάρι Ροντρίγκες (854 λεπτά) και Δημήτρης Πέλκας (789 λεπτά) με δέκα συμμετοχές.

Διαβάστε ακόμη...