Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη στην Κατερίνη

Από gazzetta.gr: O ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Πανελλήνιο και να πάρει το δίποντο στην Κατερίνη κόντρα στον Αρχέλαο, ο οποίος παραμένει χωρίς νίκη.
Πηγή: gazzetta.gr
Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη στην Κατερίνη



Ολοκληρώνεται αύριο (11/10) η 4η αγωνιστική της Handball Premier με την αναμέτρηση του Αρχελάου Κατερίνης με τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Κατερίνης (16:00).

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα- σοκ από τον Πανελλήνιο που τον έχει φέρει στο -6 από την κορυφή.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Θόδωρος Πετρίδης επεσήμανε: «Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό έως τώρα. Η περασμένη εβδομάδα μας δίδαξε πως κανένα ματς δεν θα είναι εύκολο. Προετοιμαστήκαμε καλύτερα. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις στις απουσίες μας. Πιστεύω θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Περιμένουμε τους φιλάθλους της ομάδας να μας στηρίξουν, όπως κάθε φορά».

Ο προπονητής του Αρχελάου Σωκράτης Σκούφας είπε: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Εβδομάδα με την εβδομάδα η ομάδα βελτιώνεται. Η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη, δεν είναι έτσι όπως την φαντάζονται κάποιοι. Τα σωματεία είναι οργανωμένα. Οι απουσίες του ΠΑΟΚ τον αποδυναμώνουν σαφέστατα και αυτό φάνηκε και στον αγώνα με τον Πανελλήνιο»

Διαβάστε ακόμη...