Έρχονται «ανάσες» για τον Τούντορ

Από paokweb.gr: Αυξάνονται οι επιλογές του Ίγκορ Τούντορ, μετά τις επιστροφές ποδοσφαιριστών, που ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς, το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Πηγή: paokweb.gr
Έρχονται «ανάσες» για τον Τούντορ

Μετά τη δημόσια παραδοχή του προπονητή του ΠΑΟΚ ότι στηρίζεται σε 13 με 14 παίκτες για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, τότε οι λύσεις, που προστίθενται, σίγουρα του δίνουν επιπλέον «ανάσες».

Τα παιχνίδια του «Δικεφάλου» σε Ελλάδα κι Ευρώπη είναι συνεχόμενα και η κούραση έχει κάνει παραπάνω από αισθητή την παρουσία της. Το διάστημα της τρέχουσας διακοπής του πρωταθλήματος, μπορεί να αποτελεί μια τονωτική «ένεση», ωστόσο οι πολλές απουσίες των διεθνών ποδοσφαιριστών δεν επιτρέπουν στον Κροάτη να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο.

Τα θετικά μαντάτα, όμως, υπάρχουν κι έρχονται από τις περιπτώσεις του Λέοβατς, κατ" αρχήν και δευτερευόντως του Τσίμιροτ. Με την επιστροφή του Κροάτη στο αριστερό άκρο της «ασπρόμαυρης» άμυνας, ο Τούντορ θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τον Ροντρίγκες σε άλλη θέση, με πιο πιθανή αυτή του ντεφορμέ Πέλκα. Ο ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακροτήρι έχει τη δυνατότητα, όμως, να αλλάξει και πλευρά, αγωνιζόμενος στη δεξιά πτέρυγα.

Επιπλέον εναλλακτικές επιλογές θα δώσει στον τεχνικό του ΠΑΟΚ κι η επιστροφή του Γκόικο Τσίμιροτ, που ωστόσο δεν είναι τόσο άμεση όσο του Λέοβατς. Όπως και να" χει, πάντως, ο Βόσνιος θέτει υποψηφιότητα για τη μεσαία γραμμή, τόσο στον ανασταλτικό, ξεκουράζοντας τον Κάτσε, όσο και στον πιο δημιουργικό τομέα.

Διαβάστε ακόμη...